2777
2789
عنوان

شغل برای خانمهای خانه‌دار‌ و...

1208 بازدید | 31 پست

اول اینکه برید فنی حرفه ای ک کمتر ازتون هزینه بگیرن

۱: شمع سازی واقعاا عالیه و میتونین پول خوبی ازش در بیارین.

۲: کلاس چرم البته کیف چون کفش واقعا سخته...میتونین کیف جای پول کیف دستی و...درست کنین با قیمت عالی بفروشین

۳: کلاس جعبه سازی میتونین جعبه های خوشگل درست کنین و البته شیک بفروشین

اما من میگم هیچی مثل شمع سازی نمیشه خیلی ها ازش استفاده میکنن نزدیک عید و....

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس به این در و اون در زدم خسته شدم. شکلات دستساز یاد گرفتم به نتبجه نرسیدم. خواستم عروسک سازی اونم دیدم نمیتونم. خیاطی هم طرافت ندارم. کلا دیگه روم نمیشه بگم دنبال کار جدیدم

بچه ها مثلا تواموزشگاهها میریم کلمپیوتریادمیگیریم بعدش برای گرفتن مدرک فنی حرفه ای بایدبریم اموزشگاه فنی حرفه ای امتحان بدیم.همونو نمیشه ازاول رفت همونجا کلاساشم شرکت کرد بعدهودشونم مستقیم مدرک بدن.؟؟

خودت تو کار شمعی؟ 

راستش ثبت نام کردم امروز روز اول بود بخاطر درسم نرفتم...ولی تو اینستا همه جا دیدم ک خیلی عااالیههه اصلااا همه میخرن غیرممکنه فروش نداشته باشه

منم قصدم این بود بفروشم گفتم بعدا میرم یاد میگیرم میبرم باشگاه و آرایشگاه و اینجاها میفروشم.. 

اینا همه بلدم... بازار کار نداره

ن داره باور کن

ببر باشگاه آرایشگاه مراکز بیمه ....

اگه شمع سازی خوبه تا برم🥲 میشه اگ تجربه دارین بگین

آره برو بخدا دلسوزانه این تاپیک و زدم

میتونی قالب اینارو از دی.جی کالا یا چن تا پیج دارم ک ارزون میدن بخری....

از بس به این در و اون در زدم خسته شدم. شکلات دستساز یاد گرفتم به نتبجه نرسیدم. خواستم ع ...

ولی من میگم با شمع سازی جواب میگیری ب شرطی ک ظرافت و زیبایی رو انجام بدی این تاپیک مخصوص شماها زدم😍😍

بچه ها مثلا تواموزشگاهها میریم کلمپیوتریادمیگیریم بعدش برای گرفتن مدرک فنی حرفه ای بایدبریم اموزشگاه ...

فکر کنم بعضی جاها بشه الآن این کلاسایی ک من گفتم همونجا مدرک رو هم بهت میدن

ولی من میگم با شمع سازی جواب میگیری ب شرطی ک ظرافت و زیبایی رو انجام بدی این تاپیک مخصوص شماها زدم😍 ...

فقط  ی سری اطلاعات میخواد وگرنه همه با قالب درست میشن. چمیدونم تو همین مدت پیج داشتم یکیذهم بود پیج شمع داشت اونم اوضاع فروشش جالب نبود. از همه مهمتر بازاریابی هست. روت بشه بری محصولتو عرضه کنی حالا هر محصولی

روشو ندارم. 

خوب پس میتونی ببری مغازه هایی ک ازت بخرن

مثلا ۱۰۰ تا شمع درست کنی ی قیمتی بزاری روش ک ن تو ضرر کنی ن مغازه دار..اینجوری آشنا میشی زیاد سفارش میگیری...

فقط  ی سری اطلاعات میخواد وگرنه همه با قالب درست میشن. چمیدونم تو همین مدت پیج داشتم یکیذهم بود ...

درسته ی کوچولو توضیحات داره ک اونم یاد میگیری