2777
2789
تراز بالا میخواد از اونجایی که داوطلبین تجربی زیادن ممکنه مجاز بشید ولی دعوت نشید برا مصاحبه برا همی ...

همچنین تراز بالا هم نمیخوادا ۶۵۰۰ تراز شاخی نیست واقعا

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجاز شدن آره ولی قبول شدن میخواد، البته که نسبت به رشته های تاپ رتشه تجربی چندان هم بالا نیست

اره دیگه ت پیام اول گفتم بستگی ب ظرفیت شهرت داره ولی مجاز شدنش آسونه دیگه بقیش شانسه

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

من اینطوری قکر کردم که از تجربی برم هم دبیری درس عای تخصصی خودمو یعنی زیست و شیمی میتونم بردارم چون تاریخ و جغرافیا اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام  و هم اینکه از تجربی چون تعدادکمی به فرهنگیان فکر میکنن قبولیم تضمینی تره  درسته این فکرم؟

من اینطوری قکر کردم که از تجربی برم هم دبیری درس عای تخصصی خودمو یعنی زیست و شیمی میتونم بردارم چون ...

نه اصلا. خود تجربی ها هم وقتی هدفشون فرهنگیان باشه میرن کنکور انسانی شرکت میکنن چون جذبش سه برابره و رتبه های خیلی بهتری نسبت به تجربی میتونن بیارن

حقوق آموزش ابتدایی و بهداشت مدارس ۵۷۰۰ دبیری بیشتره حالا چقدشو دقیق نمیدونم ولی اگه پیرا میاری برو ...

برعکس گفتی ابتدایی بیشتره از دبیری

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟
برعکس گفتی ابتدایی بیشتره از دبیری

من سه تا از دوستام یکی دبیری یکی آموزش ابتدایی یکی به اشت مدارسه

حقوق دبیری از همشون بیشتره همون‌طور ک بعد فارق التحصیل شدن هم حقوقش بیشتره

من سه تا از دوستام یکی دبیری یکی آموزش ابتدایی یکی به اشت مدارسه حقوق دبیری از همشون بیشتره همون‌طو ...

بزرگوار تو اینترنت بزنید یا از مشاور بپرسید  

حقوق دبیر با یکسال سابقه از حقوق ابتدایی با یکسال سابقه کمتره 

اگر هر دو در یک سطح باشن ممکنه دوستای شما روستا رفته باشن یا سابقه زیادی داشته باشن تو اینترنت هم بزنید میاره 

من سه تا از دوستام یکی دبیری یکی آموزش ابتدایی یکی به اشت مدارسه حقوق دبیری از همشون بیشتره همون‌طو ...

و اگر منظورتون اینه که دانشجو هستن ، حکم همه دانشجو فرهنگیان ها 66000هست که ممکنه کسری بخوره بزای بعضیا یا وام و این چیزا داشته باشن یا ترددی یا خوابگاهی باشن