2777
2789

انسانی میرفتی خب

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دبیری زیست دانشگاه فرهنگیانم

یه سال میبینی تا بالاتر از۵۰۰۰ برنمیداره 

یه سال می بینی۱۲،۱۳ هزار هم برداشته.

شغل عالی محیط عالی

حقوقش زیاد نیست 

من الان سال اول خدمتمه ۵۶۰۰ میگیرم

خدایا من و همسرم رو در پناه خودت بگیر💚

دبیری بستگی داره بگیره یا ن

مثلا امسال از استان خودم از شهر ما اصن دبیری نگرفتن از تجربی و ریاضی فیزیک فقط یدونه انسانی گرفتن 

ولی ترازت باید بالای ۶۵۰۰ بشه مهمم ترازه 

من دوستم رتبش ۱۵ تا ۲۰ هزار شد رفت آموزش ابتدایی

با همین رنج به اشت مدارسم میشه رفت

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
من دبیری زیست دانشگاه فرهنگیانم یه سال میبینی تا بالاتر از۵۰۰۰ برنمیداره  یه سال می بینی۱۲،۱۳ ...

اینکه میگن از همون دانشگاه حقوق میدن واقعیه؟از ترم چند؟

ببخشید رتبتون چند بود؟

من اطلاعاتی ندارم درباره درآمدش ولی فکر نمیکنم زیاد باشه.. امااا ببین اگه به دبیری علاقه داری برو حتماً.. من خیلی معلمی رو دوست دارم.. ولی بگم هدفم پول نیست..

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

تراز بالا میخواد از اونجایی که داوطلبین تجربی زیادن ممکنه مجاز بشید ولی دعوت نشید برا مصاحبه برا همین باید تا میتونید رتبه خوبی بیارید و اینکه بستگی به ظرفیت پذیرش بومتون هم داره و اینکه چقد رقیب دارید، در کل هرچی رتبه وترازتون بهتر باشه شانستون بیشتره، این حرفا هم ته دلتونو خالی نکنه، شما الان صفر صفر هم باشید اگه خوب بخونید تا تیر به هدفتون میرسید، موفق باشید🌹

اینکه میگن از همون دانشگاه حقوق میدن واقعیه؟از ترم چند؟ ببخشید رتبتون چند بود؟

اره از ترم یک حقوق میدن ولی دقیقا نصفشو دانشگاه و بیمه برمیداره ازت 

من رتبم ۷۰۰۰ بود

خدایا من و همسرم رو در پناه خودت بگیر💚

حقوق آموزش ابتدایی و بهداشت مدارس ۵۷۰۰

دبیری بیشتره حالا چقدشو دقیق نمیدونم

ولی اگه پیرا میاری برو حقوقت بیشتره تنها مزیت فرهنگیان اینه ت دوران دانشجویی حقوق داری همین بعدا فارق التحصیل هم بشی حقوقت آنچنان چنگی ب دل نمیزنه

الان ی پرستار پونزده بیست تومن میگیره خو 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
تراز چجوریه محاسبش؟

بستگی ب ضریب هر درس و اینا داره ت نمیتونی محاسبه کنی همون‌طور ک نمیتونی رتبه رو حساب کنی 

آزمون آزمایشی باید بدی ببینی چی میشه اونم باز زیاد شبیه کنکور نیست تراز گزینه دو یکم شبیه کنکور ه ت این ازمایشیا

سلام عزیزم برای رشته های دانشگاه فرهنگیان نمیشه حدود رتبه تعیین کرد چون بستگی به ظرفیت مورد نیاز منطقه تون داره ولی در حالت کلی تو رشته ی تجربی جذب دبیری خیلی کمه و گاها رتبه های در حدود چهار هزار منطقه هم دبیری نمیارن چون منطقه شون یه نفر میخواسته اما آموزش ابتدایی رو با این رتبه یا بالاتر میشه قبول شد. اگه هدفت فقط دانشگاه فرهنگیانه به نظر من برو انسانی. شانس قبولی تو تجربی خیلی کمتره