من اطلاعاتی ندارم درباره درآمدش ولی فکر نمیکنم زیاد باشه.. امااا ببین اگه به دبیری علاقه داری برو حتماً.. من خیلی معلمی رو دوست دارم.. ولی بگم هدفم پول نیست..
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
تراز بالا میخواد از اونجایی که داوطلبین تجربی زیادن ممکنه مجاز بشید ولی دعوت نشید برا مصاحبه برا همین باید تا میتونید رتبه خوبی بیارید و اینکه بستگی به ظرفیت پذیرش بومتون هم داره و اینکه چقد رقیب دارید، در کل هرچی رتبه وترازتون بهتر باشه شانستون بیشتره، این حرفا هم ته دلتونو خالی نکنه، شما الان صفر صفر هم باشید اگه خوب بخونید تا تیر به هدفتون میرسید، موفق باشید🌹
سلام عزیزم برای رشته های دانشگاه فرهنگیان نمیشه حدود رتبه تعیین کرد چون بستگی به ظرفیت مورد نیاز منطقه تون داره ولی در حالت کلی تو رشته ی تجربی جذب دبیری خیلی کمه و گاها رتبه های در حدود چهار هزار منطقه هم دبیری نمیارن چون منطقه شون یه نفر میخواسته اما آموزش ابتدایی رو با این رتبه یا بالاتر میشه قبول شد. اگه هدفت فقط دانشگاه فرهنگیانه به نظر من برو انسانی. شانس قبولی تو تجربی خیلی کمتره