2777
2789
عنوان

سرطان مری

| مشاهده متن کامل بحث + 17623 بازدید | 40 پست
اگه پخش نشده خیلی خوبه،،الان غذا خوردنش خیلی سخته فکر کنم،وزن شونم کمه،،اول چند مرحله شیمی درمانی می ...

سلام ببخشید نامزد من درگیر سرطان مری شدن ولی خیلی زود فهمیدیم و اندازه غده نیم سانت هس دکتر کلا هشت جلسه شیمی درمانی نوشته و گفته جلسه چهارم اندوسکوپی میکنم و بعد عمل و بعد مجدد ۴ جلسه شیمی درمانی فعلا دوجلسه شیمی انجام دادیم پخش نشده سرطان و زود فهمیدیم خوب میشن؟قابل درمانه؟موهاشون در میاد؟

آدرس:تبریز پل گاری نرسیده ب مرگبر التشعرا اولین پاشاز ی مغازه فرش فروشی دارن آقای جناب زاده

سلام دوست عزيز 

من مادرم جراحى مرى كرده و نميتونه غذا بخوره ميشه لطفا شماره تلفن آقاى جناب زاده رو بهم بدين كه اول تماس بگيرم اگر بشه نبرمش راه دور براش سخته مسافرت 

ممنون ميشم🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوست عزيز من مادرم جراحى مرى كرده و نميتونه غذا بخوره ميشه لطفا شماره تلفن آقاى جناب زاده رو به ...

من خودم اتفاقا از استادمون شمارشو خواستم گفت ندارم اگر امکانش بود حتما میدادم بهتون ولی خیلی با اطمینان حرف میزد اگر میتونین حتما برین پیدا کنین خودتونم برین کافیه  و اون ادم هم تو تبریز هس من اهل اونجا نیستم ک برم خودم شمارشو براتون بگیرم متاسفانه میگفت کپسول گیاهی میده ک کامل درمان میکنه حتی اونایی ک اصلا عمل انجام ندادن و امیدی ب زنده موندشون نبود کامل خوب شدن 

سلام ببخشید نامزد من درگیر سرطان مری شدن ولی خیلی زود فهمیدیم و اندازه غده نیم سانت هس دکتر کلا هشت ...

خانم اگر میتونین همون ادرسی ک گفتم برین تبریز پیدا کنین درمان میشن بدون جراحی شیمی درمانی من ن اهل تبلیغاتم ن پولی دریافت میکنم بابت این حرفم فقط از استادم شنیدم و اینجا ب اشتراک گذاشتم ک کمکی کرده باشم و اون ادمیم ک درمان میکنه اونقدر ادم خوبی هس ک شاید در حد ۱ملیون شاید پول بگیره ازتون 

هم شما و هم دوستان عزیز(( سرطان مری درمان داره))))))من کلاس نسخه پیچی میرفتم‌ک دکتر داروسازمون ب من ...

سلام میشه خواهش کنم آدرس این جایی ک میگین بدین خیلی خیلی ممنون میشم

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
سلام دوست عزيز من مادرم جراحى مرى كرده و نميتونه غذا بخوره ميشه لطفا شماره تلفن آقاى جناب زاده رو به ...

سلام ببخشید اون شماره ای ک میخواستیرو پیدا کردم اگه به کارت بیاد میتونم بدم

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
سلام ببخشید اون شماره ای ک میخواستیرو پیدا کردم اگه به کارت بیاد میتونم بدم

سلام عزیزم میشه لطف کنی شماره اقای جناب زاده رو بدی

تماس بگیرم باهاشون

خیلی لطف میکنی