سلام ، من مامانم سرطان مری گرفته کسی اینجا هست ک گرفته باشه و الان خوب شده باشه ؟؟ بچه ها من خیلی استرس دارم و ترسبده ام .شبی نیست ک گریه نکنم ، نمیدونم باید چیکار کنم همش چیزای منفی میاد تو ذهنم با اینکه سعی میکنم قوی باشم ولی دارم اذیت میشم ، الان شیمی درمانی داره میشه و درد داره و بوی غذاهم میشنوه اووق میزنه ، اگع کسی تو نزدیکاش همچین بیماری داشته یا سرطان داشته و خوب شده بیاد بهم بگه و راهکارشونو . یکم اروم بشم 😓 برای مامانم دعا کنین 🤍
الان پدره شما درمان شدن !؟! تو چه مرحله ایی بودن !؟ چقد طول کشید تا بهبود پیدا کنن !؟
پدر من نداشتن خداروشک سرطان
ولی بقیه که داشتن الان حالشون روبه بهبودی ولی یکیشون دکتر گفته روبه بهبودی و برطرف شده خداروشک ولی بعد شیمی درمانی حالت تهوع شدید دارن که دکتر گفته اشکالی نداره
هم شما و هم دوستان عزیز(( سرطان مری درمان داره))))))من کلاس نسخه پیچی میرفتمک دکتر داروسازمون ب من ی ادرسیو دادن از اون موقع سعی دارم هرکی این مشکلو داره بره و درمان بشه و شاید ب ذهنتون بیاد ک چرا این همه ادم میمیرن عزیزان بخاطر ی عده دکترا ک نمیزارن همچین داروهایی ب ثبت برسه ادرسش تبریز هستش ی ادم خیلی شریف ک این دارو از ی کتاب عربی قدیمی ترجمه کرده دکترمون میگف ما کلی تحقیق کردیم سی تی اسکنارو بررسی کردیم ددیم مرریضی ک اصلا امید ب زنده موندش نبود کاملا درمان شدن شاید کل هزینهای ک بدین ۱ملیون یا دوملیون باشه ادم خیلی شریفی هستن اگر دوستان باور دارن من ادرسشو بهم بگن من بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=273491013] نه بهش نگفتیم ولی خودم دارم داغون میشم ، نمیدونم باید چیکار کنم تک و تنهام 😓 سرطانشون پخش شده ...[/QUOببین اگه راهت دورم باشه حتما برو تبریز ن اون حد هزینه داره ن داروی شیمیایی خاصی هس ک بگی ممکنه ضرر کنه ی دارویی گیاهی میسازه ک بدون عارضه درمانش میکنه ترکیبی از ویتامین a d و فسفره ولی ی جوریه ساختنش ک کامل درمان میکنه سرطان مریو
ببخشید میشه آدرس دقیق بدید ؟ من مادرم سرطان مری دارند و ساکن تبریز هستیم تو رو خدا اگر میدونید درسته ...
اگر ممکنه ب اون ادرسی ک گفتم برن و پرس و جو کنن اون اطراف بپرسن اقای جناب زاده حتما میگن خب این ادرسو استادم داده و خیلی مطمعن حرف میزد من چون اهل تبریز نیستم دقیق نمیدونم و خودمم نرفتم
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢