2821
2789
عنوان

سرطان مری

16562 بازدید | 38 پست

سلام ، من مامانم سرطان مری گرفته کسی اینجا هست ک گرفته باشه و الان خوب شده باشه ؟؟  بچه ها من خیلی استرس دارم و ترسبده ام .شبی نیست ک گریه نکنم ، نمیدونم باید چیکار کنم همش چیزای منفی میاد تو ذهنم با اینکه سعی میکنم قوی باشم ولی دارم اذیت میشم ، الان شیمی درمانی داره میشه و درد داره و بوی غذاهم میشنوه اووق میزنه ، اگع کسی تو نزدیکاش همچین بیماری داشته یا سرطان داشته و خوب شده بیاد بهم بگه و راهکارشونو . یکم اروم بشم 😓 برای مامانم دعا کنین 🤍

تعداد رای : 8
نظرسنجی
امیدواری
7
87%
راهکار
1
12%

یکی از همشهریا ما سرطان معده گرفت وخب شد خانم وبعد ۲۰ سال زندگی فوت کرد یدونه دیگه هم فیلمون بود حالش خب شد واز نظرسرطان مشکلی نداشت و خب شد ولی پنج سال بعد براثر سکته خودش فوت کرد عزیزم روحیه خیلی مهم خیلی اصلا جلوش ناراحت نباشید

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از همشهریا ما سرطان معده گرفت وخب شد خانم وبعد ۲۰ سال زندگی فوت کرد یدونه دیگه هم فیلمون بود حال ...

نه بهش نگفتیم ولی خودم دارم داغون میشم ، نمیدونم باید چیکار کنم تک و تنهام 😓 سرطانشون پخش شده بود !؟!  

یکی از آشناها خانم بود سرطان مری داشت چند سال پیش و خوب شد خداردشکر اکثر سرطان ها تو مراحل اولیه در ...

میتونم ازت خواهش کنم  با اشناتون صحبت کنین ببینین اگ براش مقدوره شماره منو بدین بهش من بهشون زنگ بزنم ببینم چیکار کردن !؟ چون مامان من بعده شیمی درمانی بوی کوچیک ترین چیزارو میشنوه عوق میزنه ، هر چی میاریم جلوش میگه نمیتونم بخورم ،و کلی سواله دیگه ام دارم ک نمیدونم از کی باید بپرسم . منم چون تنهام و بخاطر شرایط مالی مامان و بردم پیش یه دکتر معمولی بیمارستان ک اوناهم اصلا جواب ادمو درست نمیدن . برای همین خیلی کمکم میکنی اگ  بتونی یه جوری باهاش صحبت کنم 🥺🙏

اینایی ک گفتیو  دقیق نمیدونم چیه ولی فک نکنم تو بدنش پخش شده باشه

اگه پخش نشده خیلی خوبه،،الان غذا خوردنش خیلی سخته فکر کنم،وزن شونم کمه،،اول چند مرحله شیمی درمانی می کنن،بعدا رادیو تراپی،،،واگه تومور خیلی کوچک باشه همون اول جراحی می کنن،باز اگه سوال داشتین در خدمتم

میتونم ازت خواهش کنم  با اشناتون صحبت کنین ببینین اگ براش مقدوره شماره منو بدین بهش من بهشون زن ...

بعد شیمی درمانی اشتها شون خیلی کم میشه،واستفراغ دارن و بی حال میشن،،

میتونم ازت خواهش کنم  با اشناتون صحبت کنین ببینین اگ براش مقدوره شماره منو بدین بهش من بهشون زن ...

ببین گلم بعد شیمی درمانی  حالت تهوه دارم ب دکتر بگین براشون ی دوتا سرم حالت تهوع تجویز کنن بعدم تا میشه بهشون بدین غذا بخورن که بدنشون ضعیف نشه اگع غده پخش نشده باشه عالیه نگرام نباشین تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
ببین گلم بعد شیمی درمانی  حالت تهوه دارم ب دکتر بگین براشون ی دوتا سرم حالت تهوع تجویز کنن بعدم ...

اره فعلا سرم نوشتن براش ، ولی سنشم بالاست لجبازی میکنه . نمیدونم واقعا 🥺😔 براش دعا کنین 🌹 ممنونم از اینکه وقت گداشتی جونم ❤