2777
2789
عنوان

زنداییم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 26 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حیف یکم دورم ازش حیف

ولی هر وقت که میبینیش نهایت استفاده رو ازش ببر و سعی کن ازش یاد بگیری من اگر جای شما بودم همش سعی میکردم ازش چیزایی یاد بگیرم

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
آره... اینجور آدما آرامش خاصی دارن و به بقیه هم منتقل میکنن خوشبحالشون🥺

خیلی ...باور میکنی باعث شده نمازامو بخونم سعی کنم غیبت نکنم بهش میگم زندایی من شیطان نمیزاره کارخوبی کنم میگه تو کارهای خوبتو ادامه بده تا نتونه بهت غلبه کنه میگه ببین منو شیطان نمیتونه غلبه کنه چون میدونه شکست میخوره

خیلی ...باور میکنی باعث شده نمازامو بخونم سعی کنم غیبت نکنم بهش میگم زندایی من شیطان نمیزاره کارخوبی ...

اگه واقعا خیلی دوس داری شبیه زنداییت بشی بنظرم اول سعی کن نماز تو سر وقت ودر صورت امکان به جماعت بخونی دوم نماز شب بخون و سوم بدون ریا کار کن(این از همه مهمتره) ... مطمئن باش معنویت میاد سراغت.. 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
بخدا بچه اش بدنیا اومده بود با اینکه شیر میداد  ما خونه بابابزرگم بودیم صبح زودپاشده بود   ...

واقعاً نوبره باریکلا بهش

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫