2777
2789
من خیلی دوسدارم ولی شوهرم نه🥺

الهی،چقدر ما خانوما گناه داریم و فداکاری میکنیم،،عزیزم لوبیاپلو یا دمی گوجه یا ماهی یا ماکارونی یا کتلت بزار

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هیچوقت درست نکردم حس میکنم خیلی سخته درست کردنش 

من همیشه نخود و لوبیا میپزم آماده میزارم فریز 

فقط میمونه سبزی و پیازداغ دیگ سختی نداره که 

ماست و کشکم که ۵دیقه ای حاضره 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

وقتي يخچالت پر باشه كه مشكلي نيست بديختي اونجاست كه مواد غذايي نداشته باشي و فكر كني چي ميتوني درست كني

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
الهی،چقدر ما خانوما گناه داریم و فداکاری میکنیم،،عزیزم لوبیاپلو یا دمی گوجه یا ماهی یا ماکارونی یا ک ...

ماهی دارم. ولی چندوقته سرخ میکنم طمعش برام تکراری شده. شما چه مدلی درست میکنید؟ 

خدایا مرسی  
من شب دیر میخوابم ولی ساعت هفت و نیم که دخترمو میفرستم مدرسه دیگه خوابم نمیبره

منم دخترم سال دیگ بره مدرسه فک کنم مث شما شم مگر اینک اون موقع خابم درست شه

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
ماش گرفتم یک درمیون توش نمیپزه🥴

ازین به بعد ماشی بخر که دونه هاش تیره باش 

اون سبز روشنا نمیپزن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

[QUOTE=273157920]خدایی همش بیشترش پلویی شد چاق نمیشید 😂😂[/QUOTوالا من تو هفت روز ،شش روزشو برنج میپزم،چاقم هستم البته از پرخوریه،صبحانه که برنج نیست ولی تا ظهر سه بار صبحانه میخورم😂

خدایا تقاصمو بگیر امین

نمیدونم ماکارونی درست کنم یا سالاد الویه

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲