2777
2789
عنوان

خدایی هست ؟!🥲🥀

406 بازدید | 40 پست

لطفا قضاوت یا توهین نکنین 

مگه من چند سالم ؟

از نه سالگی نماز و قرآن میخوندم از صبح تا عصر هم تو مسجد بودم مسجد تمیز میکردم روزه میگرفتم 

تا جایی که میتونستم کمک مردم میکردم 

کلاس دوم بودم انگشتر میبافتم میفروختم که خرج خودمو بتونم دربیارم کار میکردم تا همین دو سال پیش 

همیشه از پدرم فحش شنیدم و کتک خوردم 

چهارده سالگی به زور شوهرم دادن

بعد شش ماه بالاخره تونستم طلاق بگیرم 

کلی حرف های +18 شنیدم و کتک مفصل خوردم 

بعد دعوا پدر و مادرم شروع شد 

مامانم طلاق گرفت رفت با یکی دیگه ازدواج کرد 

اونم همیشه اذیتم می‌کرد 

تا اینکه ازدواج کردم از وقتی ازدواج کردم مادرم با همسرم جور نشد و به خاطر اینکه نا پدری داشتم باهاش قطع رابطه کردیم 

الان بعد دو سال هنوز مادر شوهرم پشت من همسرم پر میکنه میگه اون واسه پولت اومده و فلان 

تا هفت ماه پیش خودم ماشین شاسی داشتم با پسرم میرفتم میگشتم میرفتم خرید 

تا اینکه ورشکست شدیم 

اومدیم یه شهر دیگه 

از وقتی اومدیم اینجا یه روز خوش ندیدیم 

حالا از دیروز همسرم پاشو کرده تو ی کفش ک برمیگردم ب شهر خودمون منم قلبم درد میکنه و فقط اشک میریزم اینم بگم برادر و مادرش پرش کردن 

من فقط ۱۹ سالمه همین … 

پس عدالت کجا رفته ؟ 

هم سن های من داشتن در مورد عروسک هاشون حرف میزدن من پله های دادگاه بالا پایین میکردم 

ای بابا 

اندازه یک آدم ۵۰  ساله  فراز و نشیب داشتی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

امیدوارم یه خبر خوب بشنوی از خوشحالی گریه کنی فقط     مثلا دوباره سرپا شدن کار و درامد شوهرت    لال شدن مادرشوهر و برادرشوهرت

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کسیو ک دوس داشته باشه زیاد امتحان میکنه🤷🏻‍♀ بخودت مونده شکر گذار باشی یا نباشی 

اگ بگم با این حرفوو ناامیدیت همه نمازووکارهای خوبت ب باد رف چ حسی داری؟ 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

تو زندگیم هر اتفاقیو بهش فکر میکنم فقط خدارو میبینم واقعا عجیب حضورش قشنگه، هر جا فکر کردم حتی منو ندیده و بلا و مصیبت دارم، نگو تو بغل خدام بودم اون مصیبت ها هم ی جور معجزه بود برا اتفاق های بهتر، بی شک برا تو هم همین بوده و هست

قلبتون شکسته درد زیادی تحمل کردین و این که بگید خدایی نیست تنهاترتون می‌کنه بودن خدا فقط دردا رو تحمل کردنی می‌کنه و ناامیدی رو دور توی این سختی‌ها آسونی هم بوده و خدا همراهت بوده.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
تازه روزی دو تا قرص سرترالین ۱۰۰ میخورم نخورم نمیتونم رو پای خودم وایسم

ن بابااا🥺

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بنظرم سختی هات تموم شده

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care