2777
2789
عنوان

خدایی هست ؟!🥲🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم خوشی ببینیم بعد دوباره امتحان بگیره 

این دنیا فانیه🕊 هیچکس خوشبخت نیس و این خاست خداست تو این دنیای فانی 

شکر کن گلم  قطعا خدا دوستت داره و میخاد امتحانت کنه ببینه صبر و تحملت تا چ حده 

ناامید نباش از لطف خدا  

خدا دوستت داره قطعا یروز میرسه بهترین حس رو خاهی داشت 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
اصلا کار درستی نیست که به دیگری احساس گناه بدیم

همچی دست خداست 🤷🏻‍♀️ الله اعلم 

شاید ی تلنگر باشه براش 

تو چ میدونی 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
یعنی میشه معجزه کنه 

حتما میشه اما گاهی پشت پرده چیزایی هست که ما نمی‌دونیم و در مقابلش مقاومت می‌کنیم در مقابل سرنوشتی که نمی‌تونید ازش فرار کنید مقاومت نکنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

یه پسر سالم داری  رانندگی بلدی  بهت حسادت میشه جوونی و مشخصه که شوهرت دوستت داره کافیه بتونی شرایط زندگیتو کنترل کنی که اونم برای زن خودساخته ای مثل تو آسونه. ضمنا تجربه من نشون داده پدرشوهر و مادرشوهر حتی وقتی خیلی هم سعی کنن دخالت کنن نهایتا توسط یک عروس عاقل و صبور شکست میخورن مجبورن بکشن کنار

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
انشالله  بدونی چقدر نظر و نیاز کردم

ورشکستگی در برابر سختیایی که دیدی چیزی نیست درست میشه

نگران نباش

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

کی گفته تو این دنیا  عدالتی هس، که دنبالش میگردی؟ اگر میخوای خوب زندگی کنی باید اول به فکر ...

با خودم عهد بستم که اگه قرار باشه برگرده شهر خودمون دیگه منم مثل زن داداشش هر روز میرم خرید و ارایشگاه و مهمونی و … 

این مدت حتی از شکم خودمم زدم ک بذار خرج و مخارج کم بشه 

با این که طلاق گرفتی بازیم ازدواج کردین..

همسرت دوستت داشته. بهترین ماشین زیر پات بوده. یه مقدار صبوری کن. زندگیت درست میشه. 😔

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج