2821
2789
عنوان

خدایی هست ؟!🥲🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 40 پست
حتما میشه اما گاهی پشت پرده چیزایی هست که ما نمی‌دونیم و در مقابلش مقاومت می‌کنیم در مقابل سرنوشتی ک ...

یکم امیدوار شدم 

شاید قراره برگردیم و همه چی درست بشه 🙂

خب عشقم بی فکری پدرومادر شما چه ربطی به خدا داره ...قبول کن خیلی چیزا دست خودمون....بعدم وقتی که ماش ...

وقتی ماشین داشتم هر روزش شکر میکردم چون غصه هیچی رو نمیخوردم و به نیازمند ها کمک میکردیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکم امیدوار شدم  شاید قراره برگردیم و همه چی درست بشه 🙂

گاهی وقتا چون چیزی رو نمی‌دونیم به شدت بی‌تابی و بی‌قراری می‌کنیم اما مطمئن باشین خدا برای بنده‌اش بد نمی‌خواد اختیار زندگیتونو بدید دستش تا با اطمینان از گردنه‌های زندگی ردتون کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
گاهی وقتا چون چیزی رو نمی‌دونیم به شدت بی‌تابی و بی‌قراری می‌کنیم اما مطمئن باشین خدا برای بنده‌اش ب ...

پس از امروز میگم هرچی به صلاحه 

خیلی دلم آروم کردین 

❤️❤️🙏🏻🙏🏻

همچی دست خداست 🤷🏻‍♀️ الله اعلم  شاید ی تلنگر باشه براش  تو چ میدونی

من روانشناسم می‌دونم که ما حق نداریم احساس گناه در فرد دیگه ای ایجاد کنیم 

چیزای دیگه رو نمی‌دونم  

من روانشناسم می‌دونم که ما حق نداریم احساس گناه در فرد دیگه ای ایجاد کنیم  چیزای دیگه رو نمی‌د ...

شاید اشتباه از منه 🤷🏻‍♀️ 

ب هر حال ممکنه حرف اشتباهی بگم از سر نادانی 

ولی شاید ارزید 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

امان از دست خانواده ی شوهر 

مادر شوهر من شوهرمو پر میکنه بعد میشینه با آرامش دعوای ما رو تماشا میکنه اونوقته که لبخند رضایتو تو صورتش میبینم نمیدونم چرا اینقدر آزارم میده بخدا من خودم هزار بدبختی دارم تو زندگیم 😔😔😔😔😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792