2777
2789
کاش کاش نمیدونی چقدر آرزومه این حرفت ولی متاسفانه اون شب تا صبح دز بیمارستان خودم دعا کردم ولی نشد ا ...

شماکه جنازه رو ندیدی از کجا میدونی فیلمش نبوده

مطمئن باش یه جای کار پسره میلنگه..داره خالی میبنده

شما مطمئنی زنش فوت شده؟ شاید میخواد تورو از سرش باز کنه خواهر؟؟؟ 

متاسفانه اره عزیزم من اصلا رو سرش نبودم خودم قربانی بودم مرد زن دار به چه دردم میخورد؟ من از سن کم خارج از ایران درس خودندم بزرگ شدم ، من هنوز درگیری شبی ام اون فوت شد و حتی نمیدونم چرا ؟ من از اون شکست بدتری خورده بودم باز اون دوتا بچه داشت نمیفهمم هرچی فکر میکنم نمیفهمم من دقیقا تو دوران شکست خودم بودم که اون همچین کاری کرد ( بچه ها اینو در نظر بگیرید که من وقتی فهمیدم طرف زن داره و بچه چه حالی شدم ) و دقیقا تو همون حال روز این اتفاق شوم هم افتاد همه چیز باهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=273148198]شماکه جنازه رو ندیدی از کجا میدونی فیلمش نبوده مطمئن باش یه جای کار پسره میلنگه..داره خالی میبنده[/QUOTE چرا من خودم اون شب تا صبح در بیمارستان بودم حتی لحظهبه لحظه فیلم خاکسپاریشم دیدم و به جراا میگم تنها کسی که هنوز واسش گریه میکنه منم 

[QUOTE=273148198]شماکه جنازه رو ندیدی از کجا میدونی فیلمش نبوده مطمئن باش یه جای کار پسره میلنگه..دا ...

پسره که نرفته خاکسپاری شما فیلمو چجوری دیدی

پسره خاکسپاری نرفته بعد فیلمو از یکی گرفته دیده؟! عجب

پسره که نرفته خاکسپاری شما فیلمو چجوری دیدی پسره خاکسپاری نرفته بعد فیلمو از یکی گرفته دیده؟! عجب

چون خانواده دختره آبروی منو بردن و توی اینستاگرام فیلم میزاشتن حتی اولش اسم و قامیل منو گذاشتن بعد پاک کردن 

همچنان موجوده متاسفانه ویدئوها من هیچ کدوم اینا واسم مهم نیست حتی بچه ها بزرگ میشن مهم واسم اینه چی شد که این تصمیم و گرفت.  ؟ اصلا چرا ؟ سوالات زیادی دارم تو ذهنم من دلم واسه جوونی خودش میسوزه که فدای یه مرد کرد 

متاهلی نه؟توتاپیکی دخترجاریت بااون پسره بود

اره    برا همین اسمش عشق ممنوعه هس   یعنی ممنوعه و حررراااااام    

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد