2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

در کل بچه ها درد من بدرک اصلا مهم نیست 

دلیل اصلی تاپیکم اینه تورو خدا بخاطر مرد شوهر دوست پسر به خودتون آسیب نزنید مردا خیلی بی معرفتن الان خانواده دختره هم دارن زندگیشونو میکنن حتی بچه هاش شوهرش که عین خیالش نیست بخدا ارزش نداره مطمئنم اگر الان داره میبینه همین حسرت و میخوره کاش حتی یک نفر بتونه از تجربه زندگی من استفاده کنه 

الان شما طلاق گرفتی؟

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
قرص برنج خورده بوده جلوی بچه هاش

چه مامان احمقی...شما هم کارت اشتباه بوده...مگه آدم چشم و گوش بسته اس ک هر کی سر راهش اومد باهاش قراری بذاره...اون خانومم بچه هاشو نیون گرگای هوس بازی مثل تو تنها گذاشت...بجای زنده موندن و جنگیدن برای آینده ی بچه هاش

چه مامان احمقی...شما هم کارت اشتباه بوده...مگه آدم چشم و گوش بسته اس ک هر کی سر راهش اومد باهاش قرار ...

دستت درد نکنه واقعا من هوس بازم ؟ اینجا چیکار میکنم اونوقت ؟ شما انگار متوجه نیستی چی میگی ! ؟ و به کی میگی لطفا برو یکم فکر کن بعد کامنت بزار 

الان شما طلاق گرفتی؟

طلاق که نداده ولی ایرانم زندگی نمیکنم از اول نمیکردم بلاخره خسته میشه طلاق میده اونم یه کاغذه من چیزایی که تو این مدت ایران دیدم حتی تصور هم نمیکردم من با فرهنگ ایران بزرگ نشدم ولی در فرهنگ کشور های دیگه انقدر دروغ و حقه نیست بخدا خیانت همه جای دنیا هست ولی قطعا خیلی کمتر 

چیزی که من تو ایران دیدم و متفاوت یود و عجیب این بود که اگه مردی خیانت میکرد نفر سوم که زن باشه مقصتر شناخته میشد و زن ها میگن یه زن دیگه شوهرمون و از راه به در کرد و برای نگه داشتن مرده میجنگم ( اوکی جنگیدن خوبه اگر آدم رو راضی کنه ولی نه به قسمت نابودی خوده آدم. ) در صورتی که طرف خوده آدم مقصتره صد در صده که با وجود تعهد و بچه میره یکی دیگه رو گول میزنه و زندگی چندین نفرو خراب میکنه بخاطر حماقتش کمبود هاش خودخواهی هاش در آخر هم تبرعه میشه ( در ایران ) حالا میگید چطور نفهمیدی خب چطوری باید فهمید ؟ من وقتی ایران رفتم خونه فامیل ها بودم وقتی با این آدم عقد کردم که مثلا مشکلی پیش نیاد تو ایران تازه دنبال خونه بودم که هنوز خونه پیدا نکرده فهمیدم زن داره و چقدرم بد فهمیدم ای کاش مثلا از کوشیش میفهمیدم یا کسی بهم میگفت نه وسط کافه یکی بهم حمله کنه ( خدا رحمتش کنه ) در هر صورت اون مرد زندگی زنش بچه هاش من خانواده ها همه رو خراب کرد بخاطر حماقتش ولی باز تو ایران از مرده دفاع میشه تازه گاهی عزیز تر هم میشه متاسفانه . 

بیین یه چیزی فقط میتونم بهت بگم چرندیانی که میگی زندگی منه و خجالت بکش شاید از دید تو چرند باشه اما ...

شاید واقعیته و تو راست میگی

ولی دوست عزیز به ما هم حق بده باور نکنیم از بس نی نی سایت شده پر دروغ و تخیلات

انشالله خدا به قلبت آرامش بده از من دلگیر نشو❤❤♥️♥️

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️