2777
2789
نفهمیدم یعنی چی🤔🤔🤔

ولش صبحی از ذهنت کار نکش    

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعا در مورد ما چی فک کرد که اومد این چرندیات رو گف بچه ها🙁🙁🙁

بچه جون کم تر رمان بخ ن

فقط اونایی ک اومدن براش کامنت راهنمایی گذاشتن😁😁😁😁😄😄

اوسگول بی کار کله صب آخه؟؟

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
شما که نمیدونستی زن داره اینستاگرام خانواده دختررو ازکجا اوردی یهو؟

اگر با دقت بخونی توضیح دادم که وقتی بیرون بودیم زنش یه من حمله کرد و اون موقع هردو فهمیدیم و اونم اعتراف کرد همونجا که دروغ گفته و کلا آشنا شدیم با دقت خونده باشی نوشتم که زنش بهم زنگ میزد حرف میزد بنا بر این داشتن اینستای خواهرش که بلاگرم بود عجیب نیست ( در ضمن چرت همش دنبال این هستید که مثلا دروغ بگیرید از کسی ؟) من کار به بقیه ندارم ولی من واسه زدن این تاپیک هزاران بار فکر کردم چون میدونستم که خیلی ها منو مقصتر میکنن ولی مشکل من این نیست که مشکل من چیز دیگه ایی هست اونم اینه چطور یه زندگی ادامه بدم ؟ هیچ چیز تو این زندگی دیگ واسم معنا نداره و هروز آرزوی مرگ میکنم نه بخاطر مردم نه بخاطر دیگران یا حرف ها قضاوت ها فقط بخاطر بی عدالتی دنیا ای کاش به من میگفت می خواد چیکارکنه ولی نگفت به من زنگ میزد میکفت بلاکم نکن اطرافیانم میگفتن بلاکش کن دردسره ولی من دلم نمیومد ولی هیچوقت نکفت از زندگی بریده حتی من فکر میکردم پر از زندگیه چون خیلی پر انرژی بود دلم میسوزه فقط همین 

دروغش درومد خیلی تابلو🤭کل داستان تخیلی بود اومد ملتو سرکار بزاره خودشم رفت سرکار😁

داستان تخیلی ؟ فکر کن اصلا یک درصد راست باشه فقط یک درصد من آروزمه برم سر کار و حتی آرزومه وقتی می خوابم دیگه بیدار نشم اونی که واسه تو مسخره است کابوس زندگی منه متاسفانه 

اگر با دقت بخونی توضیح دادم که وقتی بیرون بودیم زنش یه من حمله کرد و اون موقع هردو فهمیدیم و اونم اع ...

اخه زنش بهت اول حمله میکنه میزنتت

بعد یهو شمارتو میگیره و هی زنگ میزنه باهات حرف میزنه؟

مارو چی فرض کردی سر صبی😁

سناریوت خیلی خامه

اصن بگذریم ...

واقعا در مورد ما چی فک کرد که اومد این چرندیات رو گف بچه ها🙁🙁🙁 بچه جون کم تر رمان بخ ن فق ...

بیین یه چیزی فقط میتونم بهت بگم چرندیانی که میگی زندگی منه و خجالت بکش شاید از دید تو چرند باشه اما من دارم لحظه لحظه اش و زندگی میکنم و یکی هم زیر خروار ها خاک خوابیده و دوتا بچه ازش مونده بی مادر که هموز ۱۰/۱۲ ساله ان منم اگر تاپیک زدم هم دلم آروم بشه هم شاید کسی تو شرایط من باشه و این تاپیک کمشکش کنه مرگ آدم ها بازی نیست دوست عزیز اون زن واقعا مرد و اون همه زیبایی و جوونی رفت زیر خاک امیدوارم هرگز تجربه نکنی مرگ جوونی رو موفق باشید 

داستان تخیلی ؟ فکر کن اصلا یک درصد راست باشه فقط یک درصد من آروزمه برم سر کار و حتی آرزومه وقتی می خ ...

اولا هیچ لزومی نداشته که با خانمش صحبت میکردی 

اصلا جوابش رو نمیدادی و داستان رو تمومش میکردی 

وقتی مطلع شدی طرف زن داشته 

و اینکه خودت هم قربانی بودی فکر نکنم مقصر بوده باشی 

و خود خانم هم سابقه ی افسردگی داشته به احتمال زیاد یا ی کمبود یا هر چیز دیگه که دست به خودکشی زده

والله اینجا از صبح تاپیک خیانت میخونیم خود طرف هم که خیانت شده بهش میاد قشنگ با جزئیات و اسکرین نشون‌میده هیچکدوم که تا حالا خودکشی نکردن

این بنده ی خدا حتما از قبل مشکل داشته!!!

اخه زنش بهت اول حمله میکنه میزنتت بعد یهو شمارتو میگیره و هی زنگ میزنه باهات حرف میزنه؟ مارو چی فر ...

آزه عزیزم شماره و گرفت و هروزم بهم زنگ میزد واسه تو عجیبه واسه من  اتفاق افتاده 

اولا هیچ لزومی نداشته که با خانمش صحبت میکردی  اصلا جوابش رو نمیدادی و داستان رو تمومش میکردی& ...

خب متاسفانه از جونی قرص افسردگی میخورده و افسرده بوده به دلیل طلاق پدر و مادرش همه هم بهم میگفتن جوابشو نده ولی من دلم میسوخت فکر کردم اگر ندم فکز میکنه واقعا می خوام زندگیش و خراب کنم و چه خوب که جوابشو دادم وگرنه الان هذاب وجدان میگرفتم 

خب متاسفانه از جونی قرص افسردگی میخورده و افسرده بوده به دلیل طلاق پدر و مادرش همه هم بهم میگفت ...

اتفاقا اینقدر باهاش حرف زدی الان داری با خودت اینجوری میکنی خودخوری میکنی

واسه من کاری نداره اسکرین شات بزارم ولی کسانی که انقدر راحت درد یکی دیگرو به تمسخر میگیرن و سناریو میشمرن ارزشش و ندارن ولی حتما اکر دوستان دیگه که همدردی میکنن یخوان میزارم 

واسه من کاری نداره اسکرین شات بزارم ولی کسانی که انقدر راحت درد یکی دیگرو به تمسخر میگیرن و سناریو م ...

ولش کن زندگیت رو بکن 

مطمئنا شما مقصر نبودی 

اون‌اقا باید خودش رو میکشت یا الان از عذاب وجدان ی بلایی سر خودش میاورد 

نه خانمش و شما