2777
2789
گمشو بابا   اصلا دروغگو و رمان نویس خوبی نیستی برو دنبال یه شغل دیگ‌😭😭😭

بی ادب یک درصد فکر کن داستان زندگی منه و زجری که دارم میکشم و دارم در میون میزارم جوابت خیلی زشته شاید منم خودمو کشتم بعد بیا کامنت بزاز اشنباه کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتم نمیدونی چی داری میگی همه رو گیج کردی بروووو‌و‌

دقیقا سوالت چیه ؟ می خوای اسناد مدارک بزارم. ؟ نمیفهمم من مشکلمو با بقیه در میون گذاشتم سوال دازی بپزس نداری هیچی نگو اگز قرار بود شرایط اینجوری همه چیزش واضح باشه که ماهم اشتباه نمیکردیم ماهم جلوی اتفاقات بدو میگرفتیم 

نه اصلا نداره اصلا سر خاکشم نرفته مراسم خاکسپاری هم نرفت البته خانواده دختزه هم نمیزاشتن ولی خودشم ن ...

همچین چیزی امکان نداره

پسره سناریو نوشته که بپیچونتت.

زنشم چیزیش نشده اصن خودکشی در کار نیست

پسره میخواد بچسبه به زندگیش توروبیخیال بشه

این ادم دروغگو بدردت نمیخوره که براش وقت بزاری ولش کن بابا

دوستانی که تو تاپیک شرکت میکنید من نه کسی رو میشناسم اینجا نه کسی منو میشناسه دلیل تاپیکم اینه کسی تو شرایط من از من تجریه کنه دوم اینکه شاید کسی حرفی بزنه آبی بشه رو آتیشه دلم حالا کسانی که آتش میزنن رو به خدا میسپارم 

منم به استارتر میگم شاید میخوان سر کارت بذارن بپیچوننت

دقیقا همینه

زنش فهمیده بدجور ضایع شده پسره.

بعدم دوتا بچه دارن ..پسره نمیاد زنشو ول کنه بچسبه به استارتر!

میخواد استارترو بپیچونه فقط که زنش طلاق نگیره و ابرو ریزی نشه

همچین چیزی امکان نداره پسره سناریو نوشته که بپیچونتت. زنشم چیزیش نشده اصن خودکشی در کار نیست پسره ...

کاش کاش نمیدونی چقدر آرزومه این حرفت ولی متاسفانه اون شب تا صبح دز بیمارستان خودم دعا کردم ولی نشد اون شب منم باهاش مردم درسته الان زنده ام ولی فقط جسمم 

دوستانی که تو تاپیک شرکت میکنید من نه کسی رو میشناسم اینجا نه کسی منو میشناسه دلیل تاپیکم اینه کسی ت ...

شما مطمئنی زنش فوت شده؟ شاید میخواد تورو از سرش باز کنه خواهر؟؟؟ 

دوستانی که تو تاپیک شرکت میکنید من نه کسی رو میشناسم اینجا نه کسی منو میشناسه دلیل تاپیکم اینه کسی ت ...

من که از خدامه در ضمن من هیچوقت نخواستم اون زنشو ول کنه به من بچسبه اونم با دوتا بچه