2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب اصرار میکردی که اطلاعی نداشتی خدا لعنت کنه اون مرد رو!!

میدونست چون شوهرش بهش گفته بود ولی خودش نمیتونست کنار بیاد با خیانت خیلی زیبا بود مهربون و دوست داشتنی 😭 حیف بود خیلی حیف 😭

حالا فقط ازش دوتا بچه مونده که بی مادر شدن بخاطر هیچی واقعا هیچی حتی من قبول ندارم اون عاشق من شده ب ...

شاید پسره تنها با تو نبوده شاید عاشق کس دیگه ای شده

اخه فکر نکنم مادری دوتا بچشو بخاطر همچین مسعله ای یتیم کنه 

میدونست چون شوهرش بهش گفته بود ولی خودش نمیتونست کنار بیاد با خیانت خیلی زیبا بود مهربون و دوست داشت ...

بعد از اون چی شد دیگه سراغی از شما نگرفت 

یا اینکه خودش رو مقصر نمیدونست؟؟

شاید پسره تنها با تو نبوده شاید عاشق کس دیگه ای شده اخه فکر نکنم مادری دوتا بچشو بخاطر همچین مسعله ...

نه خودش میگفت اصلا از این کارا نمیکرده میگفت از وقتی تو فهمیدی من بهت کفتم و بلاکش کردی عین مرغ پر کنده است ولی جلوی بچه ها خودکشی کرد 😭

نه خودش میگفت اصلا از این کارا نمیکرده میگفت از وقتی تو فهمیدی من بهت کفتم و بلاکش کردی عین مرغ پر ک ...

خانومش خودکشی کرده؟

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

بعد از اون چی شد دیگه سراغی از شما نگرفت  یا اینکه خودش رو مقصر نمیدونست؟؟

چرا متاسفانه من قبل از اینکه بدونم زن داره زنش شده بودم متاسفانه من بعد از۱۵ سال برگشت بودم  ایران و این عشق خانمان سوز زندگیمو تا آخر عمر وسوزوند 😭