2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من یه عشق ممنوع دارم بگم کیه چ نسبتی باهام داره پشمات میریزه

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

دیدمش یک دل ن صد دل عاشقش شدم  از خدا خواستم ازش نفرتم بیاد تو ذهنم خرابش خواستم بکنم    باز میبینمش وا میرم 

خیلی خوشگل و خو شتیپ و قشنگه

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

نه کاش حامله بودم میرفتم مینداختم و تمام ، زنش وقتی فهمید بهم زنگ زد گفت او عاشق شده و خودکشی کرد 😭 و من گذاشت با یه عالمه حرف و سوال و دو تا بچه رو یتیم کرد اون میدونست که من نمیدونستم ولی گفت شوهرم عاشق شده 😭 حالا من چیکار کنم ؟ 😭

خدا که عشق واقعیه چرت اینکارو با من کرد ؟ 

من خودم گول خوردم ابجی فک میکردم خیلی ساده ام تو این سایت فهمیدم خیلیها مثل من هستن  خیلی شکستم و خورد شدم این بکنار ولی خدا اینکار رو باهامون نمیکنه توی این دنیا انسان ازاد هست خیلی کارها رو انجام بده یا نه انجام نده اختیار دست خودمونه پس عواقبش هم برا خودمونه باید بیشتر دقت میکردیم حالا هم فقط میشه ازش درس گرفت و دوباره سر پا ایستاد امیدت به خدا باشه انشاءلله که یه ادم درست سر راهت قرار بگیره🙏