2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اندیشه جالبه از تهران مشتری برامون میاد ادا ندارن خود کرجا ناز و اداشون زیاده

ادا چیه بابا ، هرجا بدونم کارش خوبه با قیمت مناسب میرم، حیف بچه شیر خواره دارم کسی نیست نگهداره وگرنه می اومدم پیشت بخدا

من کلاهی سوزنی خیلی بیشتر دوس دارم و کلا هایلایت با کلاه ارزونتره.و اینکه بستگی به حجم و قد موهاتون داره و مواد مصرفیشون

گروه آبیوزن شروع ۵۹.۵ وزن کنونی ۵۴.۲  وزن هدف ۵۰ قد ۱۶۱
من کلاهی سوزنی خیلی بیشتر دوس دارم و کلا هایلایت با کلاه ارزونتره.و اینکه بستگی به حجم و قد موهاتون ...

منم خیلی سوزنی دوست دارم یه جوری محوه، حجم موهام بیشتر پفه چون مجعد و حالت داره، قدش هم تا پایین شونه هامه

ادا چیه بابا ، هرجا بدونم کارش خوبه با قیمت مناسب میرم، حیف بچه شیر خواره دارم کسی نیست نگهداره وگرن ...

بخدا طرف میاد برای کراتین فک کن تهران یا عظیمیه کرج زیر ده تومن کراتین نمیکنن ما میگیم ۳ تومن چشاشونو گرد میکنن

یا تتویی که زیر یه تومن نمیزنن ما میگیم ۳۰۰ قیافه میگیرن

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
منم خیلی سوزنی دوست دارم یه جوری محوه، حجم موهام بیشتر پفه چون مجعد و حالت داره، قدش هم تا پایین شون ...

شاید موادشون خیلی خوبه.ولی کلا ترمیم گرونتره.البته قیمت هم ی کم‌بالاس؟ تهران هستین؟

گروه آبیوزن شروع ۵۹.۵ وزن کنونی ۵۴.۲  وزن هدف ۵۰ قد ۱۶۱
بخدا طرف میاد برای کراتین فک کن تهران یا عظیمیه کرج زیر ده تومن کراتین نمیکنن ما میگیم ۳ تومن چشاشون ...

بخدا من خیلی جاها رفتم و دیدم کلی اسم و رسم دهن پر کن دارن ولی کارشون مزخرف، ولی برعکس دیدم یه سالن کوچیک محلی کارش معرکه س، من پارسال تازه زایمان کرده بودم از آرایشگر خواهش کردم بیاد خونمون انجام بده، از طرفی تازه کار بود میترسیدم ولی واقعا عالی درآورد واسم، کامل به پایه رسیده و بدون آسیب

شاید موادشون خیلی خوبه.ولی کلا ترمیم گرونتره.البته قیمت هم ی کم‌بالاس؟ تهران هستین؟

موادش رو خودم خواهش کردم خوب استفاده کنن، در ضمن اولاپلکس هم استفاده میکنن، بله تهرانم