2821
2789
عنوان

ترمیم مش

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 43 پست
منم دیروز وقت گرفتم گفت ۴ تومن البته سالن سرشناس و منطقه خوب ،بهر حال اجاره سالن خودش کم نیست برا هم ...

مبارکت باشه عزیزم، آره خوب درسته، من برام خیلی مهمه که موهام آسیب نبینه ،چون ترمیم واقعا ریسکه، ولی قبلاً دوبار انجام دادم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا من خیلی جاها رفتم و دیدم کلی اسم و رسم دهن پر کن دارن ولی کارشون مزخرف، ولی برعکس دیدم یه سالن ...

خب دیگه اونا اجاره سالنو از مشتری میگیرن😂😂

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
اولاپلکس ک قیمتی نداره

والا این خانومه آنقدر تعریف کرد که فیکش ‌زیاده کن اصلشو استفاده میکنم، نمی‌دونم مواد من اله بله فلانه اصن من دهنم بسته شد، منم که خوب سر در نمیارم 😂

والا این خانومه آنقدر تعریف کرد که فیکش ‌زیاده کن اصلشو استفاده میکنم، نمی‌دونم مواد من اله بله فلان ...

اسم موادشو نمیدونی؟

درکل مواد پلکسر گرون نیس خیلی جاها حتی رایگان یجورایی بعنوان اشانتیونم انجام میدن

خودم کراتین کارم بهترین موادو داریم ولی بازم قیمت نجومی نداره 

اسم موادشو نمیدونی؟ درکل مواد پلکسر گرون نیس خیلی جاها حتی رایگان یجورایی بعنوان اشانتیونم انجام می ...

نه والا نمیدونم، بخدا واجب شد یه بار بیام پیش خودت، قصد‌کراتین یا ریباندینگ هم دارم

نه والا نمیدونم، بخدا واجب شد یه بار بیام پیش خودت، قصد‌کراتین یا ریباندینگ هم دارم

ریباندینگ به هیچ عنوان نکن چون بیشتر موها بعد ۶ هفته میریزه خوشگلی داره صافی زیاد داره ولی حجم مو نصف میشه

2823
2791
2779
2792