2777
2789
عنوان

ترمیم مش

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 43 پست
منم دیروز وقت گرفتم گفت ۴ تومن البته سالن سرشناس و منطقه خوب ،بهر حال اجاره سالن خودش کم نیست برا هم ...

مبارکت باشه عزیزم، آره خوب درسته، من برام خیلی مهمه که موهام آسیب نبینه ،چون ترمیم واقعا ریسکه، ولی قبلاً دوبار انجام دادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا من خیلی جاها رفتم و دیدم کلی اسم و رسم دهن پر کن دارن ولی کارشون مزخرف، ولی برعکس دیدم یه سالن ...

خب دیگه اونا اجاره سالنو از مشتری میگیرن😂😂

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
اولاپلکس ک قیمتی نداره

والا این خانومه آنقدر تعریف کرد که فیکش ‌زیاده کن اصلشو استفاده میکنم، نمی‌دونم مواد من اله بله فلانه اصن من دهنم بسته شد، منم که خوب سر در نمیارم 😂

والا این خانومه آنقدر تعریف کرد که فیکش ‌زیاده کن اصلشو استفاده میکنم، نمی‌دونم مواد من اله بله فلان ...

اسم موادشو نمیدونی؟

درکل مواد پلکسر گرون نیس خیلی جاها حتی رایگان یجورایی بعنوان اشانتیونم انجام میدن

خودم کراتین کارم بهترین موادو داریم ولی بازم قیمت نجومی نداره 

اسم موادشو نمیدونی؟ درکل مواد پلکسر گرون نیس خیلی جاها حتی رایگان یجورایی بعنوان اشانتیونم انجام می ...

نه والا نمیدونم، بخدا واجب شد یه بار بیام پیش خودت، قصد‌کراتین یا ریباندینگ هم دارم

نه والا نمیدونم، بخدا واجب شد یه بار بیام پیش خودت، قصد‌کراتین یا ریباندینگ هم دارم

ریباندینگ به هیچ عنوان نکن چون بیشتر موها بعد ۶ هفته میریزه خوشگلی داره صافی زیاد داره ولی حجم مو نصف میشه