2821
2789
عنوان

ترمیم مش

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 43 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام گلم. نینی شما می‌پرید چطور شد؟ 

سلام عزیزم ، منظورت توی خواب و بیداریه؟ نمیدونی چه روزایی داشتم چقدر تحقیق کردم آخرش فهمیدم زیفلاکس داره، بعد چند ماه خود به خود خوب شد، همش فکرم به تشنج میرفت، به خصوص که توی بیداری هم می‌پرید وحشتناک

سلام عزیزم ، منظورت توی خواب و بیداریه؟ نمیدونی چه روزایی داشتم چقدر تحقیق کردم آخرش فهمیدم زیفلاکس ...

سلام گلم.اره تو خواب و بیداری. بچه م رفلاکس داره اما دکتر میگه دارو ندیم ب بچه بهتره. بچه شما دارو گرفت؟ خدا رو شکر ک خوبه.

سلام گلم.اره تو خواب و بیداری. بچه م رفلاکس داره اما دکتر میگه دارو ندیم ب بچه بهتره. بچه شما دارو گ ...

نه عزیزم دارو ندادم، یادمه یه قطره پدی لاکت داد که اصلا نمیخورد، بعد فکر کنم ۴ ماهگی خوب شد، انشاالله نی نی نازت زود خوب میشه، نگران نباش

نه عزیزم دارو ندادم، یادمه یه قطره پدی لاکت داد که اصلا نمیخورد، بعد فکر کنم ۴ ماهگی خوب شد، انشاالل ...

ممنون گلم. الان چند روزه همش میگه مع و گریه می نه و جیغ میزنه. نمیدونید مع برا چیه؟

سه ماه نشده هنوز.

توی بچه ها این چیزا طبیعیه عزیزم و پیش میاد، من سر بچه اولم خیلی حساس بودم و زود نگران میشدم، ولی سر بچه دومم واقعا زیاد حساسیت ندارم، نمی‌دونم شما بچه چندمته ولی به نظرم زیاد حساسیت نشون نده، هر بچه ای خصوصیات خودشو داره ،خیلی چیزا که مادر رو نگران می‌کنه روند طبیعی رشد بچه هست در واقع

توی بچه ها این چیزا طبیعیه عزیزم و پیش میاد، من سر بچه اولم خیلی حساس بودم و زود نگران میشدم، ولی سر ...

حالا من بچه دوم حساس تر شدم. البته من کلا حساسم رو بچه ها. ادرار بچه م بو میده الان ب همسرم گفتم بره آزمایش ثبت کنه براش نمونه بگیرم بفرستم ازمایشگاه. اصن اونقدر استرس میگیرم برا هر چیزی ک نگو. 

حالا من بچه دوم حساس تر شدم. البته من کلا حساسم رو بچه ها. ادرار بچه م بو میده الان ب همسرم گفتم بره ...

الهی عزیزم ،دزکت میکنم، ما مامانای همیشه نگران فقط خودمون رو اذیت میکنیم، الان توی تاپیک بغلی داشتم سر همین موضوع حرف میزدم😂

اندیشه جالبه از تهران مشتری برامون میاد ادا ندارن خود کرجیا ناز و اداشون زیاده

سلام میشه سوالمو جواب بدی من رنگ و لایت داره موهام می‌خوام یه دست رنگ کنم چه رنگی بزارم که لایتا قرمز و سبز و اینا نشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز