2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهریه میخای؟ولی طرفت اعتراض بزنه میره دیوان اگه مثل طرف من روانی و حیوون باشه

اره من بایکی تواتاق خواب گرفتمش شکایت کردم اورد صیغه نامه زدروپرونده بعدمشخص شد طرف متاهله 

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
مهریه میخای؟ولی طرفت اعتراض بزنه میره دیوان اگه مثل طرف من روانی و حیوون باشه

ازروانیم اونورتره الان بعداون زن بازم بایه زن متاهل دیگه دوست شده طرف خونه شوهرشه دوتابچه داره بااینم هست بعدزنگ زده ب من داستان عشقشونو گفته منم همه چیوبهش گفتم گفتم من قبل توبایکی دیگع گرفتمش حالااقا ازدست من ناراحته میگه ممنون ک درحقم سنگ تموم گذاشتی وتاتونستی پشت سرم گفتی پرروووو ووقاحت دراین حدداخه بعدم تودادگاها دائم اعتراض میزنه ومیگه طلاق نمیدم میگه مهریتو ببخش تاطلاقت بدم

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
ازروانیم اونورتره الان بعداون زن بازم بایه زن متاهل دیگه دوست شده طرف خونه شوهرشه دوتابچه داره بااین ...

چه حیوونیه .نه من مهریمو بخشیدم تازه تو دادگاه تجدید نظر بااینهمه حال اعتراضم میزنه

ازروانیم اونورتره الان بعداون زن بازم بایه زن متاهل دیگه دوست شده طرف خونه شوهرشه دوتابچه داره بااین ...

اون زنه چه کثیف بوده با وجود اینکه شوهر داره این غلطارو میکنه