2777
2789
عنوان

مهاجرت

1434 بازدید | 42 پست

خواهرم چهارشنبه بلیط داره میخاد واسه همیشه مهاجرت کنه بره از ایران ، امشب چمدونش رو بستم باهاش بغض داره خفم میکنه 

من عاشق خواهرمم تحمل دوریشو ندارم ، هشت سال ازم کوچیکتره 🥺🥺🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خیلی سخته ولی به این فکر کن که با رفتنش زندگی بهتری میتونه داشته باشه🥲

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

یک سال و نیمه که سه تا خواهرام که به شدت به هم نزدیک بودیم مهاجرت کردن واقعا سخته تقریبا هر روز خاطرات قدیم رو تو ذهنم مرور میکنم گاهی میگم چقدر کم باهاشون بودم خیلی دلتنگشونم

Belle سابق

واى من اينو تجربه كـردم!! واى كه هيچكدوم از دوستام دردمو نفهميدن(همشون تک فرزند هستن)

آخ از دردش!

برادر منم فقط ۱۸سالش بود كه از ايران رفت💔 باز واسه شما خواهرتونه، مشكل سربازى نداره، برادر من كه واسش وثيقه گذاشتيم ، تا ٣سال نميتونه برگرده چون سرباز ميشه

چه شب سياهى بود شبى كه رفت……….

منم دارم‌میرم فکر اون روز نابودم‌میکنه اما چاره چیه کاش میشد تو کشور خودمون پیشرفت کنیم

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز