2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 42 پست
یک سال و نیمه که سه تا خواهرام که به شدت به هم نزدیک بودیم مهاجرت کردن واقعا سخته تقریبا هر روز خاطر ...

خدایا به هممون آرامش بده 🥺🥺🥺 سخته واقعا کاش منم می‌شد باهاش برم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واى من اينو تجربه كـردم!! واى كه هيچكدوم از دوستام دردمو نفهميدن(همشون تک فرزند هستن) آخ از دردش! ...

بلیط خواهرمم ساعت ۲ شبه 

نمی‌دونم چجوری میخام تحمل کنم 

یک ماه قبل بچمو سقط کردم ، امروز همسرم با بی رحمی تمام کتکم زده اومدم خونه بابام 

دو شب دیگه هم خواهرم میره دارم دق میکنم 

وحشتناکه  ترکیه

کم کم عادت میکنید جای خیلی دوری هم که نمیره

رفت و امد هم برای ترکیه راحت هست

کاش منم یه نفر رو داشتم که دلتنگم میشد

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

کم کم عادت میکنید جای خیلی دوری هم که نمیره رفت و امد هم برای ترکیه راحت هست کاش منم یه نفر رو داش ...

عزیزم 💔 مسلما هستن کسانی که دلتنگتون بشن اما شرایط هنوز پیش نیومده 

وحشتناکه  ترکیه

ترکیه که الان همه پروازاشو لغو کرده تا چند روز

بعدش ترکیه نزدیکه زود به زود میبینی ، من به احتمال زیاد برای زندگی برم کانادا از الان دلهره گرفتم یا همون که دوستش دارم میخوام برم ولی باز دوری از خانواده فکرشم داره دیوونم میکنه

آخی دستش بشکنه چرا کتکت زد؟

نمی‌دونم روانیه کلا 

کارگر اومده بود خونه رفت سرویس رو تمیز کنه این گفت باز دستاش رو میزنه به وسایل ، وقتی من اعتراض کردم مث وحشیا حمله کرد کتکم زد جلو کارگرم 

بلیط خواهرمم ساعت ۲ شبه  نمی‌دونم چجوری میخام تحمل کنم  یک ماه قبل بچمو سقط کردم ، امروز ...

واى چطور ميتونى كسى كه كتكت زده رو تحمل كـنى؟! 

من اگه جات بودم همين فـردا ميرفتم تركيه🙁

تركيه ويزا نميخواد ، هزينه هاشم شبيه كلان شهراى ايرانه، انگار كه رفتـى تبـريز. جاى دورى نيست باز

برادر من آلمان هستن. البته اصـلا راضى نيست ، ليسانسش تموم شـه اقدام ميكنه براى آمريكا . 

آمريكا بره كه ديگه واقعا ديدارش واسمون غيرممكن میشه😞

ترکیه که الان همه پروازاشو لغو کرده تا چند روز بعدش ترکیه نزدیکه زود به زود میبینی ، من به احتمال ز ...

مطمعنین پروازها لغو شده ؟ 

خیلی سخته اصلا قابل مقایسه نیست کسی که دوسش داری در برابر خانواده 

نمی‌دونم روانیه کلا  کارگر اومده بود خونه رفت سرویس رو تمیز کنه این گفت باز دستاش رو میزنه به ...

کاملا درکت میکنم

اووووف نمیدونم این مردا چه مرگشون شده

تا ما زنا رو سکته ندن آروم نمیشن

خدا بهمون صبر بده مخصوصا با این شرایط

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز