2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 42 پست
واى چطور ميتونى كسى كه كتكت زده رو تحمل كـنى؟!  من اگه جات بودم همين فـردا ميرفتم تركيه🙁 ...

دیگه نمیتونم تحمل کنم دفعه اولش نیس ، فردا صب میخام دادخواست طلاق بدم 

درخواست پاسپورت دادم گفتن سه ماه دیگه میاد .  امیدوارم روزی برسه دنیا هیچ مرزی نداشته باشه شماهم برادرتون رو ببینین 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاملا درکت میکنم اووووف نمیدونم این مردا چه مرگشون شده تا ما زنا رو سکته ندن آروم نمیشن خدا بهمون ...

کلا شوهر من وسواس داره دیوونم کرده دیگه همش میگه لیوان لک داره اینجا لک داره ، اگه غذا پنج دقیقه دیرتر آماده بشه نمیخوره روانیه کلا خسته شدم دیگه دست بزنم داره 

چقدر جلوی این بنده خدا که اومده بود کمکم تحقیر شدم اون خانومه دستش رو گرفته بود میگفت کتکش نزن 

مطمعنین پروازها لغو شده ؟  خیلی سخته اصلا قابل مقایسه نیست کسی که دوسش داری در برابر خانواده&n ...

بخاطر زلزله رئیس جمهورش لغو کرده تو یکی از اخبارها خوندم باز یه سرچی بکنید از همون فرودگاهی که پرواز داره بپرسین البته فکر کنم اطلاع بدن خودشون

آره مخصوصا که آدم احساساتی ای باشی و محبت خانواده زیاد باشه سخته همه چی از دور قشنگه بنظرم خیلی مهاجرت سخته دور از خانواده حتی با فکرشم احساس غربت میکنی چه برسه بری 

بخاطر زلزله رئیس جمهورش لغو کرده تو یکی از اخبارها خوندم باز یه سرچی بکنید از همون فرودگاهی که پرواز ...

چشم حتما پیگیری میکنم 

امیدوارم شماهم هرچی قسمت و صلاحتونه پیش بیاد واستون و خوشبخت ترین باشین 💜

عزیزم چرا از المان راضی نیستن  ماام قصد داریم المان بریم

ببينيد اول تأكييد كنم سطح انتظارات هركس با ديگرى متفاوته. اين صرفا تجربه برادر منه و تجربه خود من كه عيد ديدنى برادرم رفته بودم:

آلمان كشوريه با مساحت كوچكتر از ايران ولى جمعيتى به اندازه ايران!

شايد سالهاى قبل خوب بود ولى اين دوسال اخير بعد هجوم پناهنده ها و جنگ زده هاى سورى ، شرايط به شدت تغيير كرده! خودتون تصور كنيد چه خر تو خرى شده! اداره هاى مهاجرت به شدت شلوغ ، فكركنيد برادر من كه دانشجو بود تا يكسال بخاطر طولانى بودن نوبت اداره مهاجرت شهرش، نميتونست كار درست حسابى داشته باشه و طفلك تو سرما به عنوان پیک کار میکرد! تو يه سرى از شهرا كه اصلا خونه پيدا نميشه از جمله مونيخ و…. ، خوابگاه دانشجوييم با هزارتا سلام و صلوات تونست رزرو كنه، آب و هواش به شدت سرد! نميتونى تصور كنى!

عيدم كه ما اونجا بوديم ، خوابگاهش محله اى هست كه سوريه ايا زندگى ميكنن، اصلا نميشد شب تنها برم بيرون

يا بايد با خودش ميرفتم يا با دوستاش كه تنها نباشم! امنيت نداشت 

شايد باورت نشه ولى خود آلمانيا هم كلافه شدن! خواستى خصوصى واست عكس بفرستم كه رو ديواراى شهر خطاب به مهاجرا فحش نوشتن😅

خلاصه وضعيتيه…….

نه حق طلاق با من نیست  بچه ندارم  باردار بودم که سقط شد ۱۳ هفتگی  توو بارداری ه ...

چقدر خوشحالم بخاطر شجاعتت كه درخواست طلاق دادى

اگه اثار كبودى رو بدنت هست در اسرع وقت به پزشكى قانونى مراجعه كن، خدا بشكنه دست كسيو كه رو زن باردار دست بلند ميكنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز