2777
2789
عنوان

یبوستتت

1647 بازدید | 42 پست

دوماه یبوست گرفتم خوبم نمیشه 😐 لاکساپلاس خریدم خوردم فایده نداشت 

راهی نداره خوب شم؟چیزی نیستتتت بخورم خوب شم؟

به تنهایی از خیابان رد شدم اما دگر دستی نبود که دستانم را لمس کند 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلیاکس بود فکر کنم اسم داره بگیر بخور فایده داره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

ببین من جوری یوبوست میشم که میمیرم فقط چارش اینه یه قاشق روغن زیتون و اب زیاد بخور و راه برو زیاد اب ولرم‌بخور هعی راه برو سریع‌میاد

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 

خاکشیر و تحم شرت رو تو آب گرم بریز بعد خنک شدن آب بخورش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
سلیاکس بود فکر کنم اسم داره بگیر بخور فایده داره

همین لاکسا پلاس نیست که زده درمان یبوست؟بازم میرم از داروخونه میپرسم

ببین من جوری یوبوست میشم که میمیرم فقط چارش اینه یه قاشق روغن زیتون و اب زیاد بخور و راه برو زیاد اب ...

منم رو به موتم مرسیی

صبح ناشتا دو لیواان آب ولرم بخور

سرسفره به غذات روغن زیتون یا کره اضافه کن و پیش غذات کاهو وخیار بخور

توی ماست پودر گل سرخ بریز بیست دقیقه بمونه بعدش نون تیلیت کن بخور

من دوماه اینجوری بودم با این سه تا حل شد مشکلم

صبح ناشتا دو لیواان آب ولرم بخور سرسفره به غذات روغن زیتون یا کره اضافه کن و پیش غذات کاهو وخیار بخ ...

مرسیی،چقد طول کشید خوب شی؟

راه زیاد داره.

قرص بیزاکودیل.

روغن زیتون حتما میل کنید.

روغن کرچک.گرچه بد طعمع تا بی مزه

آب میوه زردآلو حتما خوبه.

حالا مدتی رژیم غذاییتون رو عوض کنید 

معمولا نون .برنج.تخم مرغ آب پز.معمولاباعث یبوست میشن

نکته: تا حدامکان از استرس و امثال هم پرهیز کنید.

حتما جواب میگیرید.

زنده باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مرسیی،چقد طول کشید خوب شی؟

اینا رو سه چهار روز انجام دادم حل شد ولی توی هر وعده قشنگ روغن زیتون یا کره بریز رو عذات حتی اگه غذات آش یا سوپ بود بازم یه قاشق بریز حتی صبحانه 

همین لاکسا پلاس نیست که زده درمان یبوست؟بازم میرم از داروخونه میپرسم

ن یه دارو دیگه اس خواهر من بیوست داشت از اون استفاده میکرد واقعا درمانش همونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز