2821
2789
عنوان

یبوستتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبح ناشتا دو لیواان آب ولرم بخور سرسفره به غذات روغن زیتون یا کره اضافه کن و پیش غذات کاهو وخیار بخ ...

...

واینکه تا میتونید میوه و سبزی مصرف بشه .موز خوب نیست.

فراموش نکنید اگر معده شما خوب و ناراحت نیست ک هیچی وگرنه مراقب بعضی میوها باش .هویچ پخته خوبه.

صبح قبل صبحونه یه فنجون آب سماور میل کنید.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
راه زیاد داره. قرص بیزاکودیل. روغن زیتون حتما میل کنید. روغن کرچک.گرچه بد طعمع تا بی مزه آب میوه ...

مرسیی

به تنهایی از خیابان رد شدم اما دگر دستی نبود که دستانم را لمس کند 

ببین مامان من میخواست بره برای کولونوسکوپی به خاطر چکاب باید همه برن بالای ۵۰ سال

بعد دوتا فرص داشت مي خورد میگفت کسی یبوست داشته باشه خوبه 

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

پرتغال عالیه با پی های داخلش(سفیدی ها) بخور سریع خوب میشی 

انجیر هم خیس بده آبشو بخور 

سوپ گندم 

خاک شیر با آب گرم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
ببین مامان من میخواست بره برای کولونوسکوپی به خاطر چکاب باید همه برن بالای ۵۰ سال بعد دوتا فرص داشت ...

اسم قرصا چی بود؟

یکیش پودر پیدورولاکس بود و اون یکیم نونا پیک لطفا استفاده کردی بهم بگو اگر خوب بود

اوکی اگه گرفتم استفاده کردم بهتون میگم

و حتمااا دکتر برو باشه؟شاید تنبلی روده داری

ممکنه اینقد جدی باشه؟اولین بارمه شکمم کار نمیکنه

عزیزم من یه جوری یوبوست میشم که تا دفع بشه فقط داد میرنم و گریه میکنم ولی الان یه راهی پیدا کردم راحت شدم هر وعده تو غذام و یا سالادم حتماااا روغن زیتون میزنم خیلی فرق کرده ها حتما امتحان کن

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚