2821
2789
عنوان

یبوستتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 42 پست
من همه کار کردم، آخرش رسیدم به قهوه  هر روز قهوه می خورم راحتم، هر روز نمی خورم خاک بر سرم😂😂

الان قهوه بخورم؟😭😂

به تنهایی از خیابان رد شدم اما دگر دستی نبود که دستانم را لمس کند 

من از یبوست زیاد ، شقاق گرفتم ، دکتر باید اورژانسی باید عمل کنم ، ولی ترسیدم و عمل نکردم

چیزای ملین بخور 

روغن زیتون بریز روی کاهو و بخور

کیوی زیاد بخور

لواشک ، سبزیجات ، میوه بجز موز

سیر خام با سیر ترشی

آلو خورشتی خیس کن و بخور

انجیر خشک چندساعت خیس کن ، هم خودشو بخور هم اون آبی که انجیر توش خیس خورده ، یعنی عاااااالیه ها

دمکرده گل محمدی( میتونی با چایی هم ترکیب کنی)

آب زیاد بخور و حتما درطول روز حداقل نیم ساعت پیاده روی تند داشته باش

❌ جان عزیزت لایک نکن ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان قهوه بخورم؟😭😂

الان که به نظرم تنقیه کن،راه حله اورژانسی  هست، 😂از فردا هر روز قهوه بخور، خاکشیر هم می تونی با شکر یا نبات یه ربع بجوشونی و هر شب موقع خواب بخوری 

من یبوست پسرم ۶ ساله ام این طوری برطرف کردم اول اینکه ماکارانی ماست و نخودچی حذف کامل غذاهای سنتی اش آبگوشت سوپ  سبزی ها و میوه های تازه البته موز ممنوع بعدش یه هفته آلو یه هفته روغن زیتون یه هفته انجیر و بزار خیس شه خرمالو .الوورا کیوی ..روغن کرچک و خیلی زیارت . ملین ها رو پیدا کن ولی فقط یه هفته بیشتر بخوری بدنت عادت میکنه حتما روغن زیتون اصل بگیر در ضمن شبها شکمت و روغن مالی کن مثلا روغن سیاه دانه یا بادام تلخ یا روغن زیتون بعد نایلون بنداز اثر بخشی رو بیشتر میگه صبح هم با آب ولرم شروع کن نیم ساعت زودتر یه لیوان آب ولرم بخور 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز