2777
2789
عنوان

دیدید اینو؟؟؟؟ 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فقط خدا عالمه.مطمئن باش ۷ریشتر ژلزله تهران بیاد کار هممون تمومه.با وضع ساختمون های تهران

کوچه ها میشه قبرستون و فقط دو ماه طول میکشه یکی رو از زیر آوار در بیارن 

همه میمیرن

«کنیز خاندان حسین(ع)»
کشور مارو امام زمان حفظ میکنه نگران نباش 

عزیزم امام زمان همه جا هست انشاالله توجه خاصشون امروز روی مردم ترکیه و سوریه هم هست 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
کوچه ها میشه قبرستون و فقط دو ماه طول میکشه یکی رو از زیر آوار در بیارن  همه میمیرن

همه بمیرن بهتر از اینکه از هر خانواده دو نفر ی نفر بمونه😭

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂

تبریز که سالهاست داره پیش بینی میشه...حتی یک مدت طولانی به یک قسمت خاصی تبریز لوله کشی گاز نکردن چون میگفتن زلزله بیاد اون منطقه احتمال انفجار بالاست.....یک سدی هم تو تبریز زدن خیلی از فعالین زمین شناسی نمیذاشتن افتتاح بشه چون باعث میشه آب داخل گسل نفوذ کنه زلزله وحشتناکی بیاد که مسئولین اعمال قدرت کزدن و سد رو پر کردن.....هیچی دیگه زلزله تبریز بیاد نابود شدیم رفت....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

استرس وارد نکنید به خودتون

همه چی دست خداست

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"