بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
tint لب دارای رنگ بندی طبیعی است. هرچه تینت را بیشتر و پررنگ تر بزنید، کمتر نگران به جای ماندن رد آن روی لیوان خواهید بود. برعکس رژلب، رنگ تینت ها هرگز در اثر خوردن، نوشیدن و یا ماسک زدن اطراف لب پخش نمیشود و این یکی دیگر از فرق های این دو ابزار آرایشی باهم است.
تینت بر پایه آبه و حالت طبیعی داره انگار رنگ خود لبته اگه درست ازش استفاده کنی ( چون قلق داره ) پسنده 👌🏻
برای ارایش لایت و نچرال از تینت بیشتر استفاده میکنن و ماندگارتره رو لب
که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬
قبلش باید با بالم لب چرب کنی لبت و همه ارایشت بکنی و برای اخر کار تینت بزنی که لبت یکدست بشه
بالم از لبت پاک میکنی تا فقط رطوبتش رو لبت باقی بمونه بعد کمی بزنی رو لب پایینیت و خط لب پایینت با انگشتت یکدست رو لبت و بالاش پخش کنی ( لب بالات باید به صورت طبیعی کمرنگ تر از لب پایینیت باشه )
برند بنفیت بینظیره 🤌🤩
که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬