2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رژلب رو لب حس ميشه اين مثل جوهر ميره تو پوستت راحت پاك نميشه و اصلا حس نميشه رنگشم خيلي طبيعي نشون ميده

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

tint لب دارای رنگ بندی طبیعی است. هرچه تینت را بیشتر و پررنگ تر بزنید، کمتر نگران به جای ماندن رد آن روی لیوان خواهید بود. برعکس رژلب، رنگ تینت ها هرگز در اثر خوردن، نوشیدن و یا ماسک زدن اطراف لب پخش نمیشود و این یکی دیگر از فرق های این دو ابزار آرایشی باهم است.

بافتشون و شکل ظاهریشون رو لب بسی با هم متفاوته 

تینت بر پایه آبه و حالت طبیعی داره انگار رنگ خود لبته اگه درست ازش استفاده کنی ( چون قلق داره ) پسنده 👌🏻

برای ارایش لایت و نچرال از تینت بیشتر استفاده میکنن و ماندگارتره رو لب

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

بافتشون و شکل ظاهریشون رو لب بسی با هم متفاوته  تینت بر پایه آبه و حالت طبیعی داره انگار رنگ خ ...

مرسی عزیزم 

دختر داییم از تینت لب واسه رژگونه استفاده می کنه خیلی نازه

مال دختر داییم زود پخش می شد یعنی به راحتی میتونستی رو لپت بکشی اما من یه دونه گرفتم بافتش نرم نیست مثل اون ،سفته و یه جا میمونه نمی تونی رو لپت بکشیش 

عزیزم قلقش چطوریه؟ اگ برند خوبی میشناسی معرفی میکنی  

قبلش باید با بالم لب چرب کنی لبت و همه ارایشت بکنی و برای اخر کار تینت بزنی که لبت یکدست بشه 

بالم از لبت پاک میکنی تا فقط رطوبتش رو لبت باقی بمونه بعد کمی بزنی رو لب پایینیت و خط لب پایینت با انگشتت یکدست رو لبت و بالاش پخش کنی ( لب بالات باید به صورت طبیعی کمرنگ تر از لب پایینیت باشه ) 

برند بنفیت بینظیره 🤌🤩

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬