2777
2789
عنوان

دیروز ازشوهرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 38 پست
بخاطر وابستگیه دختراش نمی ذاشتن یه روز خوش ببینی.الان احساساتی شدی انشالله از این به بعد زندگی شاد ...

دعام کنید آبروم رفته انقدررفتم واومدم همون آش،وهمون کاسه بوده  ولی دوریش خیلی سخته اونم بدترازمنه

کدوم مثلا

یه نگاه ب تاپیکات بنداز...برج ۵پارسال گفتی حاملم ازدواج دوممه میخوام جدا شم دوباره ۳ماه بعدش گفتی میخوام با هم دانشگاهیم ازدواج کنم مادرم استاد دانشگاهه یه جا دیگه گفتی خودم استاد دانشگاهم دوباره گفتی معلمم‌...چون گفتی برین تاپیکای قبلیمو بخونین خوندم واقعا گیج شدم....انشالله هر مشکلی تو زندگیت داری حل بشه.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نگاه ب تاپیکات بنداز...برج ۵پارسال گفتی حاملم ازدواج دوممه میخوام جدا شم دوباره ۳ماه بعدش گفتی می ...

بارداربودم سقط شد واینکه استاد دانشگاه بودن هم دروغ نبود باهمسرم ازدواج کردم نذاشت دیگه ومعلم شدم

بارداربودم سقط شد واینکه استاد دانشگاه بودن هم دروغ نبود باهمسرم ازدواج کردم نذاشت دیگه ومعلم شدم

ازدواج با هم دانشگاهیت اونم پارسال چی؟من همه تاپیکاتو خوندم الان....بازم میگم نمیخونه باهم...چون خودت گفتی نگاه بندازین من خوندم...ب هرحال بگذریم...فقط میگم کاربریت واسه چندسال پیشِ حیفِ تعلیق شی.

ازدواج با هم دانشگاهیت اونم پارسال چی؟من همه تاپیکاتو خوندم الان....بازم میگم نمیخونه باهم...چون خود ...

من یه دختر دارم که فاصله اش کمه باهام اون قراربود باهم دانشگاهی ازدواج کنه شما خوشت میاد  انگ بزنی  اینحا اگه کسی حرف میزنه چون نمیخواد خوردشدنشو کسی ببینه ودرد دل میکنه فقط وگرنه چه لزومی به دروغ گفتنه  

من یه دختر دارم که فاصله اش کمه باهام اون قراربود باهم دانشگاهی ازدواج کنه شما خوشت میاد  انگ ب ...

واینکه خودمم گفتم همزمان با همسرم ازهمکارا که استادبودن خواستگاری کردن ولی چون پسر بود قبول نکردم

من یه دختر دارم که فاصله اش کمه باهام اون قراربود باهم دانشگاهی ازدواج کنه شما خوشت میاد  انگ ب ...

من انگ نمیزنم بابا خودت گفتی برو تاپیکا رو نگاه کن همشون باهم متناقضن فقط گفتم متوجه نشدم اگه میخواستم داستان درست کنم ک میومدم یه تاپیک میزدم میگفتم فلانی داره دروغ میگه،مگه مرض دارم؟! ای بابا....

واینکه خودمم گفتم همزمان با همسرم ازهمکارا که استادبودن خواستگاری کردن ولی چون پسر بود قبول نکردم

اوکی....هرچی شما بگی....من فقط گفتم متوجه نشدم....الانم ک میگی دخترم تاپیک زده میخواست با هم دانشگاهیش ازدواج کنه....خب من از کجا بدونم هر تاپیکیو یکی میزنه؟میرم تاپیکا رو میخونم هرکدوم یه مدلِ...عزیزمممممممم امیدوارم مشکلت حل بشه دیگه ریپ نزن من از صبح رفتم تاپیکاتو واسه اولین بار خوندم اولش کلی دلم سوخت بعدش دیدم هیچکدوم باهم نمیخونه.