2777
2789
عنوان

دیروز ازشوهرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 38 پست
دختره چندسالشه؟ کی یادش داده این احمق بازیا رو؟

یکی ۲۰ ساله یکی ۱۴ 

مادرشون وخاله اش شوهرمم به شدت ازاین خاندان می‌ترسه ترسش باعث شد دختراش سوار زندگیمون بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا،امنیت جانی نداشتی... حالا باهاشون بد بودی؟ خداییش؟

تواین ساعت وقت خدا میدونه حتی کارایی که مادرشون نمی‌کرد میکردم همه تعریفشو میکردن اول دخترمو بیرون کردن بعداز ۳سالم منو جون به لب کردن

یکی ۲۰ ساله یکی ۱۴  مادرشون وخاله اش شوهرمم به شدت ازاین خاندان می‌ترسه ترسش باعث شد دختراش سو ...

خودتون چند سالتونه؟

بچه داری؟

بنظرم کار خیلی خوبی کردی

اگه شاغل نیستی،حتما برو یه هنری یاد بگیر،تا دستت تو جیب خودت باشه

دیگه اومدی بیرون فکر خودت باش برنگرد حق طلاقت فقط داخل سندازدواج بودیا ثبت اسنادم رفتی ؟

نه اسناد رفته بودم ۵ تا سکه مهرداشتم اونو تمام حق وحقوقمو بخشیدم حق طلاق گرفتم

وای اسی یکی از تاپیکات خوندم حق داشتی طلاق گرفتی بهترین کار کردی چیه اون ادم فحاش و دست بزن دار، تازه دو تا دختر بزرگ مگه تو دور از جون نوکر دخترای اونی بشوری و بسابی

خودتم که مستقلی خونه و ماشین داری لطفا دیگه به اون زندگی سمی برنگرد صبر کن ادم خوبش بیاد حتی اگر هم مجرد بود اشکالی نداره

خودتون چند سالتونه؟ بچه داری؟ بنظرم کار خیلی خوبی کردی اگه شاغل نیستی،حتما برو یه هنری یاد بگیر،ت ...

خودم معلمم ،خونه وزندگی دارم ولی خیلی عاشق هم بودیم با اینکه یکماه بود همو ندیدیم همش دنبالم همه جا مثل سایه بود ازدیروزم که تموم شده ول نمیکنه

خودم معلمم ،خونه وزندگی دارم ولی خیلی عاشق هم بودیم با اینکه یکماه بود همو ندیدیم همش دنبالم همه جا ...

تاپیک های قبلیتو خوندم،چند ماه یبار درگیری داشتین باهم

بهترین تصمیمو گرفتی،خودتو نجات دادی

اگه ازش بچه نداری بلاکش کن

وای اسی یکی از تاپیکات خوندم حق داشتی طلاق گرفتی بهترین کار کردی چیه اون ادم فحاش و دست بزن دار، تاز ...

میدونم بدبود ولی نمیدونم چرا این دل بیصاحابم نمیتونه ازش دل بکنه با اینکه خودم رفتم تموم کردم همش کارم گریه اس اونم که ول نمیکنه بدتر دیوونه میشم یا دم مدرسه اس یا پیام میده

تاپیک های قبلیتو خوندم،چند ماه یبار درگیری داشتین باهم بهترین تصمیمو گرفتی،خودتو نجات دادی اگه ازش ...

نه بچه ندارن ولی نمیدونم با دلم چیکارکنم نابود شدم انگار که مردم فقط جسمم حرکت داره

نه بچه ندارن ولی نمیدونم با دلم چیکارکنم نابود شدم انگار که مردم فقط جسمم حرکت داره

بخاطر وابستگیه

دختراش نمی ذاشتن یه روز خوش ببینی.الان احساساتی شدی

انشالله از این به بعد زندگی شادی داشته باشی

بخاطر وابستگیه دختراش نمی ذاشتن یه روز خوش ببینی.الان احساساتی شدی انشالله از این به بعد زندگی شاد ...

اون حتی دیروز منشیه باهام حرف می‌زد  که خانم کارتتو بده برم عابر چون مالیات میاد ماپز نمیکشیم باهاش دعواش شد که بذار من تموم کنم بعد توبیوفت دنبالش  باور نمیکنه تموم شده