2789
عنوان

خیانته یا چی؟😭

863 بازدید | 48 پست

سلام خانوما لطفا خواهرانه درددلمو گوش کنین.من باردارم و ماه آخر بارداریمه چیزی به زایمانم نمونده.دیشب هرچی ب شوعرم ز زدم مشغول بود اومد خونه گفت گوشیم خرابه و فلان منم چون واقعا گوشیش خرابه چیزی نگفتم صبح دلم آشوب شد همراه من نصب کردم دیدم همون تایم با ی شماره ۱۴ دقیقه صخبت کرده.و کلی هم از صبح اس داده غیر از تایمی ک پیش من بوده.داشتم میلرزیدم ز زدم خانوم بود نگو خانومیه ک محل کارشون کار میکنه.اولش حاشا کرد بعد دید حالم بده گفت میدونستم حساسی بهت نگفتم چون بارداری این خانمه ی مشکلی داره ک من ب واسطه ی نفر کمکش میکنم اما این جدیدا خیلی پیام میده فلان خودمم خسته شدم از دستش.ز زد ب اون واسطه اونم تایید کرد ک داریم کمکش میکنیم.حالم خرابه خراب.

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شرایط سختیه و ما هم نمی‌تونیم قضاوت کنیم. همون قدر که ممکنه همسرت راست گفته باشن، همون قدر هم ممکنه راستش رو نگفته باشن. درهرصورت شما هشت نه ماه سختی دوران بارداری رو تحمل کردی. سخته، اما سعی کن آرامش داشته باشی و به خدا توکل کن. نذر کن اگه خطایی هم صورت گرفته خدا خودش شر رو از زندگیت دور کنه انشالله

بار الهی... چگونه ناامید شوم در حالیکه نسبت به من بسیار مهربانی 🙏