2777
2789
عنوان

خیانته یا چی؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 48 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثل اینکه آره

من بارها ازاین زنیکه ها توزندگیم اومده ک شوهرمو خرکنن ولی من به شوهرم گفتم هروقت خاستی خیانتی کنی راه بازجاده دراز...فقط خونه نیا نبینمت...اونم نقطه ضعفش این بی اهمیتی که من میکنم میترسه از اون روز

عزيزمممم…انشالله كه خدا دلتو اروم كنه  به كوچولوت فكر كن  اما بيخيال اين قضيه نشو كه خيل ...

بخیال نمیشم.دو شب خونه نبودم همش فکرم مشغول اون دو‌شبه

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
چجوری؟انقد گریه کردم از صبح.آخرش گفت گوه خوردم کمک کردم

اینک ب گوه خوردن افتاده خوبه

همین حال بدیتو اخمتو ادامه بده تا دیگ بترسه

جدی جدی غصه نخوریااااا نی نی گناه دارههه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

داداششه :!

شوهرشه ؟!؟

باباشه ؟!

فامیلشه!

رامبو یا ترمیناتور یا سوپر من اخه؟؟؟

دوست پسره چیش بوده آخه شوهرت ک تازززززه با واسطه کمک کنه ب یه خانوم ؟؟؟؟؟؟

بعد تازه ادعا قهرمانیشون هم میشه بگو من اگ با واسطه کمک میکردم ب یه پسر تو قبول میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
 داداششه :! شوهرشه ؟!؟ باباشه ؟! فامیلشه! رامبو یا ترمیناتور یا سوپر من اخه؟؟؟ دوست پسره ...

میگه حق میدم بهت ولی من دلم شکست 😭

لطفا کاربر آقا پیام ندن و ریپلای و لایک نکنن.ممنون
چجوری؟انقد گریه کردم از صبح.آخرش گفت گوه خوردم کمک کردم

بگو بتو ربط نداره 

تو چیکاره ای 

بعدشم تو چرا شمارشو بگیری خب همون واسطه داشته دیگه 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺