2777
2789
اره شیر خشک براش گرفتم گفتم در کنار اون چی بدم بخوره ینی بدون غذای خشک نمیشه ؟ 

غذای خشک کارتم راحت تر میکنه بگیر ی صد دویست تومنی ولی‌اگه دندون نداره سیب زمینی هویج مرغ بدون ادویه قشنگ پوره کن بده ولی غذای خشکم داشته باش ۱۵ تا دونش برای هر وعدش کافیه

برا بالای یک سال مشکلی‌نداره تا یک سال عینه نوزاد ادمیزاده.. و کلا تا همیشه بدون ادویه باید بدی ن ک ...

غذای خودمون بهش ندادم ک جدا گونه مرغ بدون ادویه و هیچی پختم یکمم سیب زمینی اپزی ولی دکتر گفت ورم معده دارع بخاطر اینکه صاحب قبلی شیر گاو داد بش سنگین بود واسش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راسی اسی باید براش جای خواب بخری پارک سگ بگیری ی قطره هس برای یادگیری جای دستشویی پد دستشویی یا روزنامه کهنه اگه داری بنداز زیر پاش و بعد غذا خوردن ربع ساعت تا بیست دقیقه بعدش همیشه دستشویی میکنن خیلی مهمه اون موقعه کجا بذاریش که یاد بگیره جای دستشوییش کجاس

راسی اسی باید براش جای خواب بخری پارک سگ بگیری ی قطره هس برای یادگیری جای دستشویی پد دستشویی یا روزن ...

دامپزشکی ک بردم گفت فعلا اصلا توفکر آموزشش نباشم چون خیلی کوچیکه همش خطا میزنه یاد نمیگیره  ولی من بازم میبرم تو دسشویی منتظر میمونم جیش کنه ک یاد بگیره 

غذای خودمون بهش ندادم ک جدا گونه مرغ بدون ادویه و هیچی پختم یکمم سیب زمینی اپزی ولی دکتر گفت ورم معد ...

شیر بدون لاکتوز بگیر واکسنشم کامل بزن درسته‌گرونه ولی اگه نزنی ممکنه بدنش چون مخصوصا ضعیفه بمیره