2777
2789
آخه نوشابه با نی میخوره🤣🤣 اونم شیرینه دیگه کلا شکمو بودنش باعث،شده همه چیز،بهش بسازه💀😏

ن دیگ در اون حد یکم تو ظرف ابش میریزه میخوره😒اره همه چی خواره اون 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

ارع بابا ۲ سالی هست قرار بود بخرم اطلاعات کامل دارم ولی این خیلی کوچولو بود سخت یکم نگه داریش

دیگه من جون سگم مرد زیر یک سال و از همین نژادیم بود که تو الان داری خیلی سفارش کردم چون ترسیدم نکنه چیزیش بشه گناه داره.... سگ نژاد مال من خیلی گرونه بخاطر همین خیلی احتیاطش کردم همیشه همون ۵ سال پیش سه میلیون خریدم از دامپزشکی نژاد شیتزو خالصه... ولی در کل فرقی نداره گناه دارن باوفان مهربونن همدم ادمن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حيوانات رو بكشيد چون حيوانن؟

نمیفهمی یا خودت رو زدی به نفهمی ؟ خرید حیوانات سود میده به کسی که از این زبون بسته ها توله کشی میکنه ، اگر علاقه داری می تونی از پناهگاه ها یا کسانی که واگذاری می کنن پِت بگیری 

سگ نجس و برکت رو از خونه میبره 

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱
با احترام‌به همه اونایی ک حیوان خونگی دارن  اسی جسارت نباشه ولی واقعا چندشتون نمیشه چجوری میش ...

این چه حرفیه آخه چرا باید چندشمون بشه موجود به این ماهی تمیزی ،از خیلی انسانها بهتر و عزیزتر هست

مبارک بتشه عزیزم ایشالله همیشه شاد و سلامت باشه کنارش کلی خوش بگذرونی به نظرم غذای خشک بده بهش

واقعا نمیدونم بعضی دوستان چرا انقدر مسخره میکنن این فرشته ها مثل بچه های ما هستن و مطمئنا تغذیه خوبشون برامون مهمه . عزیزم غذای خشک و تر هر دو باید استفاده بشه . برای غذای تر هم تو گوگل میتونی سررچ کنی مطابق نژادش و سنش هست از پزشک هم میتونی برنامه غذایی یگیری . من خودم چند بار برند های ایرانی غذای خشک و گرفتم اما سگ من اصلا نخورد و یکیشونم مریضش کرد دکتر گفت فقط بهش رویال کنین بده من خودم از یه پت شاپ تو خیابون اسکندری میخریدم اما یه بار فهمیدم تاریخ گذشته ها رو میخرن اینا تاریخشو عوض میکنن میفرروشن بعد از یه سایت دیگه که خود دکتر معرفی کرد میخرم به اسم سامیاپت از اون موقع لینکشو اینجا میذازم براتون . فقط رویال بخر اگر توان مالیشو داری بقول دکتر معصومی رویال و بو میکشن https://samyapet.ir/dog-foods/royal-canin/