2777
2789

سلام صبح بخیر.خانما دیشب ساعت۱۱شب گوشیم زنگ خورد من اصلا حواسم به پیش شمارش نبود جواب دادم تا گفتم بله قطع کرد.بعد که شمار رو مجدد نگاه کردم دیدم پیش شمارش ۰۰۹۷۳زدم گوگل آورد کد کشور بحرین.خیلی ترسیدم بنظرتون ازین نرم افزارای هک گوشی بود؟آخه اونا مگه به صورت پیام یا لینک نیس؟خیلی استرس گرفتم حالم خیلی بده.چیگارکنم الان ؟ببخشیدطولاتی شد گفتم همرو یه جابگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب گوشی همسر منم شماره های عجیب زنگ میزد من بلاک کردم شماره هارو ولی هردفعه با شماره جدید زنگ میزدن ا ...

بنظرت مشکلی هست؟خیلی ذهنم درگیرشده.ینی ممکنه هک شده باشم.اخه بحرین کجا من کجا چطورمیشه

بیخیال مگه ماشخصیت خاصی هستیم ؟یه فردعادی چه اهمیتی داره آخه؟به همسروخواهرمنم ازخارج زنگ میزنن گاهی ...

چمیدونم آخه پس این نرم افزار و لینکای هک که هست خب خیلی ازدوستان دیدم اینجا گفتن زدیم رو فلان لینک هک شدیم.

تماس‌های خارج از کشور باعث هک شدن می‌شود؟

تماس‌های مشکوک از کشورهای خارجی صرفاًٌ برای ترغیب مشترکان به برقراری  تماس با آنها و تحمیل هزینه گزاف برقراری ارتباط بین‌المللی است و هک و  نفوذ به تلفن همراه توسط این تماسها شایعه است 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️