2777
2789
عنوان

واژنیسمیوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 104 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه طرف خوب کارشو انجام بده چی؟😬

اصلا به کار خوب انجام دادن نیست یه انقباض غیر ارادی هست حالا اگه شوهره دو ساعت ور بره تحریکت کنه و تو شل شی یه رابطه نصفه نیمه داشته باشی هم تا آخر عمر از معاینه و  سونو داخلی و کوفت و زهر مار میترسی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نه با یک بار درمان نمیشه به صورت غیر ارادی خودت رو منقبض میکنی اصلا دست خودت نیست همین که چیزی نزدیک ...

هفت خان رستم باید طی کنیم🤦‍♀️

فعلا ببینم شوهره پیدا میشه😒

خدا جونم خیلی دوستت دارم💚
یاخدااا ترسیدم چجوری یعنی اگه یه بار اتفاق بیوفته بارای بعد دیگه دختر نمیترسه؟وانجام میده؟ نمیشه ...

نترس عزیزم هیچ مشکلی بدون راه حل نیست

من تایکماه بعدش دختر بودم و هنوز نتونسته بودم بزارم باهام باشه

از داروخونه ژل گرفتم برای روان شدن ولی درصد کمی کمک کننده بود.

بیشترش بستگی ب همسر داره ک صبوری کنه 

شاید ممکنه چندین شب تحریک شه ولی نتونه ارضا شه ک خب برااونم کلافه کنندست ولی تحمللل.

زوری ک دیگه اصلاااا

تنها راهش اینه ک نرم نرم پیش رفت

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

وضعیتش وخیم بود یا کم بود؟؟

وخیم بود یه سالو نیم گذشته بود تا با همین گروه  اشنا شد و الان بعد چن سال مشکل نداره دیلاتور خیلی خوبه خودت نمیتونی درست کنی اسونه ولی اون چیزی ک میخای در نمیاد سفارش بدی خیلی بهتره اندازع مختلف داره کم کم پیش میری تا به اخری میرسی بعدم یکی هس همش احوالتو میپرسه هی راهنماییت میکنه حتی هر شب تمرین داشتع باشی راهنمایی میکنه فقط بی حوصلگی نکن  خودتو دست دکترا نده 

ینی مطمن باشم؟  اخه احساس میکنم چون پرید بودم اینطوری شدم

میخوای از چند نفرم ک بپرس ولی فک نکنم همچین چیزی ممکن باشه اصن

الان منم مث خودت حساس کردی دارم ب فاصلش دقت میکنم🤣🤣

میخوای از چند نفرم ک بپرس ولی فک نکنم همچین چیزی ممکن باشه اصن الان منم مث خودت حساس کردی دارم ب فا ...

ببخشید اگه حساست کردم

اصن نمیدونم فاصله نرمالش چقده؟

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓
ربطی نداره 

عزیزم به ایندت باهمسرت فک کن 

به لذت هایی ک قراره ازش ببری

تنها راهش کار کردن رو افکارته 

هرکاری ک فک میکنی زیاااد تحریکت میکنه انجام بده 

لباس خواب خیلی کمکت میکنه 

بعد از پریودی و روزای تخمک گذاری نیازت بیشتر میشه اون موقع تلاش کنین 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤