2777
2789
عنوان

واژنیسمیوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 104 پست
تمرین ذهن ،مشاوره ، اشنایی با اناتومی بدن ، ورزش مخصوص ، تمرین با دیلاتور  ، تمرین با همسر همه ...

درسته پس گویا من در دسته اول بودم 

و من فقط تجربیات خودمو گفتم 

ولی شما اطلاعاتتون دقیق تره 

انشالله استارتر و همه دوستانی ک این مشکلو دارن ب زودی پشت سر بزارنش

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ازاون نظر مشکلی نداشتم .به نظر شما چه مشکلاتی ممکنه توبارداری برام پیش بیاد بهلحاظ سنم‌میگم .خیلی اس ...

بارداری کلا یک پروسه ی قابل پیش بینی نیست ، به لحاظ سنتون خوب بارداری بالای ۳۵ سال کمی از جهت زایمان زودرس ، دیابت بارداری ، مشکلات فشار خون بارداری ، نیاز به توجه داره ولی همه ی اینها فقط یک احتماله و تو هر بارداری ممکن هست پیش بیاد 

حالا با درصد بیشتری ممکنه در بارداریهای بالای ۳۵ سال اتفاق بیوفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته پس گویا من در دسته اول بودم  و من فقط تجربیات خودمو گفتم  ولی شما اطلاعاتتون دقیق ...

انشاالله 

انشاالله همه ی کسانی که واژینیسموس دارن ، به زودی درمان بشن 

چون واقعا سخته

انشاالله  انشاالله همه ی کسانی که واژینیسموس دارن ، به زودی درمان بشن  چون واقعا سخته

بله تمام زندگی مشترکشون تحت الشعاع این امر قرار میگیره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بارداری کلا یک پروسه ی قابل پیش بینی نیست ، به لحاظ سنتون خوب بارداری بالای ۳۵ سال کمی از جهت زایمان ...

جنسیت جنین برام خیلی مهمه .آی وی اف به لحاظ زمان بر بودن وداروهایی که بایدمصرف بشه تمایل ندارم انجام بدم به نظرتون آی یوآی کنم یا نه؟ برای آی یو ای هم باید قبلش دارویی مصرف بکنیم یانه؟ وچقد زمان میبره تا بارداری؟

[QUOTE=272944150]جنسیت جنین برام خیلی مهمه .آی وی اف به لحاظ زمان بر بودن وداروهایی که بایدمصرف بشه تمایل ندارم انجام ...[/QUOTE

اگر جنسیت برات خیلی مهمه ، آی یو آی انجام بده ولی صد در صدی نیست دیگه

ممکنه ای یو ای انجام بدی و باردار نشی 

تو بهترین حالت ، و بیشترین احتما ۳۰ درصد ممکنه با ای یو ای باردار بشی 

ببین اسپرمهارو از لحاط جنسی تفکیک میکنن و اونهایی که قوی تر هستن و به بدنت تزریق میکنن ولی بازم احتماله که اسمرم به تخمک برسه ، لقاح انجام بده ، تخمک لقاح یافته لانه گزینی کنه و ....

اگر از لحاظ مالی مساله ایی نداری ، آی یو آی کن