2777
2789
عنوان

واژنیسمیوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 104 پست
عزیزم به ایندت باهمسرت فک کن  به لذت هایی ک قراره ازش ببری تنها راهش کار کردن رو افکارته  ...

عزیزم ،این نکاتی که شما مید برای کسی کار آمد هست که میل جنسیش کمه 

واژینیسموس مشکلی هست که لازمه تو مرحلخ ی اول درک درستی ازش صورت بگیره 

تو واژینیسموس طرف خودش میخواد دخول برقرار کنه ، خیلی هم میخواد ولی نمیتونهد. یک ترس ذهنی که کاملا غیر ارادیه مانع میشه ، پاهاشون غیر ارادی قفل میشه . حس میکنن تو واژنشون دیواره وجود داره . درد و سوزش وحشتناک دارن .تپش قلب میگیرن و .... 

واژینیسموس فقط و فقط با درمان اصولی خودش خوب میشه نه ار اف و بوتاکس و باقی صحبتها

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چجوری گذاشتی  بعد یه ماه؟؟

گفتم بالاتر

من خیلی گریه میکردم حتی نمیدونستم و فک میکردم فقط من اینجوریم البته همسرم خیلی باهام راه اومد بهم میگفت ببین وقتی همه زنای متاهل تونستن توهم میتونی

بعدم یک روز ظهر بعداز ناهار ک خوابیده بودیم یکم باهام معاشقه کرد و کم کم شاید حدود ۱ ساعت طول کشید تا هم حواسموپرت کنه هم کارخودشو بکنه 

تا یک هفته بعدشم هنوز سختم بود ولی دیگه ترس نداشتم ولی درد شدید

ک رفتم معاینه و دکتر گفت بکارتت حلقویه و تنگ ک اذیت میشی 

یعنی پاره نمیشه و فقط موقع زایمان طبیعی پاره میشه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

سلام جانم ، ممنونم ، بفرمایید

مرسی گلم‌.

من قصد بارداری دارم و۳۹ سالمه رفتم پیش دکتر زنان تا ببینم که مشکلی دارم یا نه که قبلش درمان کنم .برام سونو نوشتن که تو سونوم مشخص شد که رحمم یه مقدار سایزش بزرگه .به نظرتون برابارداری مشکلی پیش میاد یانه؟

عزیزم ،این نکاتی که شما مید برای کسی کار آمد هست که میل جنسیش کمه  واژینیسموس مشکلی هست که لاز ...

من خودمم این مشکلو داشتم پس میدونم همه علائمو

ولی تااونجایی ک من تحقیق کردم همه ترس از ذهن میاد و فقط اول باید ذهنشو اماده کنه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

مرسی گلم‌. من قصد بارداری دارم و۳۹ سالمه رفتم پیش دکتر زنان تا ببینم که مشکلی دارم یا نه که قبلش در ...

بزرگی رحم به تنهایی خیر ، ولی ذخیره تخمدان هم باید تو سن شما بررسی بشه 

من خودمم این مشکلو داشتم پس میدونم همه علائمو ولی تااونجایی ک من تحقیق کردم همه ترس از ذهن میاد و ف ...

تمرین ذهن ،مشاوره ، اشنایی با اناتومی بدن ، ورزش مخصوص ، تمرین با دیلاتور  ، تمرین با همسر همه با هم پکیج درمانی واژینیسموسه 

در کیسی که وازینیسموس خفیف داره شاید فقط با مشاوره و روان درمانی ترسش از بین بره و کیسهای متوسط و شدید اصلا 

باید درمان کامل باشه ،اگر کامل صورت نگیره گاهی میبینی دخول انجام میده وبی با درد هست یا کامل نیست ، یا فقط میتونه دخول و اوکی کنه .دیگه برای معاینه زنان و پاپ اسمیر و این حرفا هنوز نمیتونه بره و میترسه

بزرگی رحم به تنهایی خیر ، ولی ذخیره تخمدان هم باید تو سن شما بررسی بشه 

ازاون نظر مشکلی نداشتم .به نظر شما چه مشکلاتی ممکنه توبارداری برام پیش بیاد بهلحاظ سنم‌میگم .خیلی استرس دارم 

پس خداروشکر 

بله عزیزم نگران نباشید اونقدراهم شایع نیست 

ولی اطلاعات زیادخیلی خوبه حتی قبل از ازدواج 

خوش بخت بشی عزیزم ❤