khanomroshan مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 90 عنوان واژنیسمیوس | مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 104 پست کسی این مشکلو داشته ؟چقد درگیر بودین ؟چجوری درمان شدین به کمک خانما نیاز دارم خستم دیگه از بس ازین مطب به اون مطب از قبل ناامید تر برمیگردم 1401/11/16 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 90 یاخدااا ترسیدم چجوری یعنی اگه یه بار اتفاق بیوفته بارای بعد دیگه دختر نمیترسه؟وانجام میده؟ نمیشه ... ن ن زورکی که اصلا اصلا دست خودت نیست ناخودآگاه سفت میشی 🥺
دخترخوشبختتتت عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3466 من ۳جلسه ار اف رفتم الان دوباره نوبت زدم انشالله همه جواب بگیرن درمان بشن 🤲 من دکتر نمیرم🥺دعا کن برام
khanomroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 90 چندوقته درگیری منم بودم ولی بعداز یکماه نرم نرم بدون هیچ تمرینی باهمدیگه انجامش دادیم ب نظرم ... دوساله 😔
rezvane72 عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 749 اره قصد انجامشو ندارم اصلا اصلا اصلا بوتاکس ، آر اف ، عمل هایمنکتومی نکن ، به هیچ وجه درمان اصلی نیستن و بسیار پرهزینه ان
khanomroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 90 میرم باشگاه تایپ نشده بود احساس میکنم فیت نس ک انجام دادم باعث شد یکم فاصلش زیاد بشه دارم دیونه میش ... اها نمیدونم ولی فکر نکنم
goolijan عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 2062 میگم ببخشید ک توی تایپیکت پرسدیم من چن مدته میرم باشه این هفته پرید بودم باشگاه هم رفتم احساس ... من همچین چیزی نشنیدم تاحالا 😮فک کنم داری تلقین میکنی به خودت
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 9591 بعدم ببین عزیزم از خودت توقع نداشته باش یهو همشو بتونی داخل کنی.نرم نرم پیش برید شاید شبی ۱ سانتشو فقط بتونی تحمل کنیفرداشبش ۲ سانتش تا برات عادی شه کم کم انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
خانوم_معلم_چشم_قشنگ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 581 اها نمیدونم ولی فکر نکنم ای کاش اینجوری باشهچون این ساعته ک احساس کردم مغزم داره منفجر میشه هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻🏫👩🏻🎓
disaster عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 5194 اصلا اصلا بوتاکس ، آر اف ، عمل هایمنکتومی نکن ، به هیچ وجه درمان اصلی نیستن و بسیار پرهزینه ان هایمنم از بین رفته میشه همینجا خصوصی بهم کمک کنید؟ اینستام وصل نمیشه
rezvane72 عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 749 اگه جواب گرفتی به منم بگو مشکل منم هست دوماهه عروسی کردیم عزیزم میتونی به پیج اینستام سر بزنی ، کمکت میکنم درمان بشی کار درمان واژینیسموس انجام میدم vaginis.mus
khanomroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 90 حتما حتما درمان میشی این مشکل درمان صد درصدی داره به پیج اینستام سر بزن هایلایت ... ممنونم عزیزم
خانوم_معلم_چشم_قشنگ عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 581 من همچین چیزی نشنیدم تاحالا 😮فک کنم داری تلقین میکنی به خودت ینی مطمن باشم؟ اخه احساس میکنم چون پرید بودم اینطوری شدم هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻🏫👩🏻🎓
آرامشششششششش۱ عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1470 ن ن زورکی که اصلا اصلا دست خودت نیست ناخودآگاه سفت میشی 🥺 اگه طرف خوب کارشو انجام بده چی؟😬 خدا جونم خیلی دوستت دارم💚
رسپینا۰ عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 12856 یاخدااا ترسیدم چجوری یعنی اگه یه بار اتفاق بیوفته بارای بعد دیگه دختر نمیترسه؟وانجام میده؟ نمیشه ... نه با یک بار درمان نمیشه به صورت غیر ارادی خودت رو منقبض میکنی اصلا دست خودت نیست همین که چیزی نزدیکش میشه خودت رو جمع میکنی و انقباض بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
khanomroshan مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 90 بعدم ببین عزیزم از خودت توقع نداشته باش یهو همشو بتونی داخل کنی. نرم نرم پیش برید شاید شبی ۱ سانتشو ... خیلیی تلاش کردم ولی فقط یکم تونستم 😭