2777
2789
عنوان

واژنیسمیوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 104 پست

سلام .عزیزم من هم درگیرشم ولی تحت درمانم .

توی اینستا یا تلگرام سرچ کن واژنیسموس دوتا خانم هستن اموزش میدن روانشناسه خانمه .هزینش هم خیلی کمه خیلی روششون خوبه .با دیلاتورو..

برای من هم دعا کن🥀🤍

هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم ببخشید ک توی تایپیکت پرسدیم 

من چن مدته میرم باشه این هفته پرید بودم باشگاه هم رفتم احساس میکنم فاصله مقد تا واژنم کم شده امشب رفتم حموم احساس کردم کم شده اصن ممکنه ؟ تورو خدا جوابم رو بدید من دارم دیونه میشم هنوز ازدواج نکردم

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓
من هستم هنوزم درمان نشدم چون تنبلی میکنم تمریناشو انجام بدم پیج واژینیسموس رو تو اینستا فالو کن خیل ...

عزیزم من ماما هستم و پیج درمان واژینیسموس دارم ، سالهاست کار درمان میکنم 

دوست داشتی پیام بده 

ایدی اینستام  vaginis.mus

دیگه نمیتونم به هیچکس اعتماد کنم انقددد که اذیت شدم  فقط کسایی که درگیرن میفهمن آدم چی میگه&nb ...

ببین من هیچ کس جز خانواده خودم نمیدونست ولی همونا انقد تحت فشارم میذاشتن گریم میگرف ولی شوهرم خیلی باهام راه اومد از گل نازک تر بهم نگف روزی که کامل درمان شدم دوتایی فقط گریه میکردیم

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
عزیزم این یه چیز کاملا غیر ارادیه  منم تو دوران عقد حتی فکرشم نمیکردم اینجوری بشم  ولی ش ...

یاخدااا ترسیدم

چجوری یعنی

اگه یه بار اتفاق بیوفته بارای بعد دیگه دختر نمیترسه؟وانجام میده؟

نمیشه به زور باشه اولش ؟

خدا جونم خیلی دوستت دارم💚
میدونی ناامیدیم از همه دنیا  من که بدجور ناامیدم فقط گریه میکنم

چندوقته درگیری 

منم بودم ولی بعداز یکماه نرم نرم بدون هیچ تمرینی باهمدیگه انجامش دادیم

ب نظرم بیشترین چیزی ک دخیل بود این بود که تو ظهر و خیلی ناخودآگاه رفتیم سراغش 

اگه از قبل اگاهی داشته باشی بدتره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤