2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه‌ میایید

75 بازدید | 14 پست

دوستان من متخصص زنان میرم الان چهار ماهم داره تموم میشه شنیدم باید برم خانه بهداشت هم پرونده باز کنم اگه نرم بعدا که بچم دنیا اومد پروندم و قبول میکنن یکی از همسایمون میگه واکسن کزاز یا سرخک میزنن درسته؟

و یه مشکل دیگه من عطسم که میکنم شکمم درد میکنه یعنی بلند عطسه میکنم مشکلی پیش نمیاد

ممنون که جواب میدین دوستان

نه من فقط زیر نظر متخصص بودم بهداشت نرفتم 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

بهداشت برو ماما هم داره راهنماییت میکنه جاهایی که بهداشت‌ آدم های تحصیل کرده میزاره همون کارایی که دکتر زنان میگه اونام میگن انجام بدی بعدا واسه واکسن بچه بمن گفتن مشکل بوجود میاد اگر از حاملگی نری بهداشت بعصی وقتا یدوفولیک و دارو و قطره تقویتی هم میده خوبه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که 9ماهمه نرفتم بهداشت هنوز بعدا میگم نمیتونستم بیام. عطسه ام اشکال نداره فقط ایستاده نباش بشین عطسه کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بری بهتره مولتی ویتامین میده ..ماههای اخرم ک لازمه میتونی بری صداقلبشو گوش کنی و کلاس برگزار میکنن

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
باشه حتما مرسی فدات

❤️❤️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچتون دنیا اومد بردینش بهداشت یا متخصص کودکان؟

بچم هم بهداشت  هم متخصص 

خودم تو بارداری اصلا بهداشت نرفتم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌