2777
2789
عنوان

درمان عفونت قارچی واژن بیایین بگم

5550 بازدید | 3 پست

سلام دوستان خوب هستین من چند ماهی میشه که دچار این عفونت شدم هم از بوش هم از خارشش دیگه داشتم دیونه میشدم میترونیدازول و کپسول ضد قارچ تا پماد استفاده کردم ولی اصلا فایده نداشت دوباره برمی گشت مادر بزرگ بنده همش اصرار داشت که از نوار بهداشتی استفاده نکنم و از دستمال نخی استفاده کنم منم چندشم میشد و میگفتم با این حوصله داره ها بعد پریودی من خارشم زیاد میشد حتی تو زمان پریودی که عذاب اور بود واقعا خلاصه اصرار مادر باعث شد امتحان کنم نخی قدیمی بود حتما مادر بزرگ هاتون از اون پارچه ها دارن یه پارچه هم دوخت پشتش گوش شیطون کر دیگه نه خارش دارم نه چیزی باور نمیکنین امتحان کنین ضرری نداره یکیشم از موبر زرنیخ دار همون واجبی کلا دشمنه قارچه من که دیگه راحت شدم 

یکیشم جوش شیرین هفته ای یبار ۱۵ دقیقه با آب قاطی کن بشین و تو آفتابه هم یکم جوش بریز با آب قاطی کن که اگه نتونستی بشینی با اون خودتو بشور بخدا من که راحت شدم از تیغ و ژیلت هم واسه اصلاح استفاده نکنید از موبر قدیمی ها فقط 

نوار بهداشتی ها توش پنبه خالص نمیزارن بعدشم سردی هس پنبه خودش میکروب خون و عفونت نوار با هوا برمیگرده داخل واژن ولی دستمال جذب میکنه و خشک نگهت میداره انگار کهنه بچه میشوری والله اصلا سخت نیس حداقل از دکتر رفتن سخت نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان کنین مطمنم از شر قارچ خلاص میشین بعدشم لباس زیر هرچی دارین بریزین دور تو خونه دامن بپوشین خوشگل شین که هوا بره اصلا هم شلوار لی نپوشین مخصوصا تنگ ها لباس زیر هم نپوشین اگه مجبور شدین حتما بعد wc خودتونو خشک کنین که مرطوب نباشه