2777
2789
عنوان

ازدواج با کدوم فرد درست تره ؟!؟!؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 65 پست
اگه بخوام راحت تر و بدون دغدغه زندگی کنم و عقلانی تر دومی رو انتخاب میکنم با این شرایط امروزی خیلی ...

اینکه کنار کسیکه دلتون باهاشه باشین از تلخی اون حسرتا و خستگی این دوییدنا کم نمیکنه؟ :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه کنار کسیکه دلتون باهاشه باشین از تلخی اون حسرتا و خستگی این دوییدنا کم نمیکنه؟ :)

میگن با عشق ممکن محال ها

ولی من میگم تو این اوضاع و با این مردای بی وفا زیاد رو عشق و عاشقی حساب نکن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

من باشم اونی که ۶ ماه فاصله سنی باهاش دارم و انتخاب میکنم. اولا که همه چیز پول و کار این چیزا نیست درسته مهمه ولی وقتی عشقی نباشه به درد نمیخوره. و اینکه فاصله سنی بیش تر از ۷ سال اصلا خوب نیست از کسایی که تجربه دارن شنیدم اینو. اگه اون پسری که سنش کمتره به جز مسایل مالی و کاری بقیه چیزاش اوکیه و یه خانواده داره که پشتش باشن بنظرم گزینه بهتریه. البته بستگی داره شما خودت چند سالته باشه ها. 

۲۴ سال عزیزم

آها خوبه. ولی خب ۶ ماه هم فاصله سنی کمیه.مگر اینکه خیلی پخته باشه و اینا.. 

بنظرم به مورد دوم هم فک کن چون ممکنه از سنش جوون تر باشه و بتونین باهم کنار بیاین. 

ولی وقتی میگی می‌ترسی اونی که دوسش داری عوض بشه پس ینی بهش اعتماد نداری یا درست نمیشناسیش بنظرم عجله نکن پنج ماه دوستی کافی نیست اگه از قبل هم و نمیشناختین.