2777
2789
عنوان

ازدواج با کدوم فرد درست تره ؟!؟!؟!؟

801 بازدید | 65 پست

یه نفر که اختلاف سنی تون در حد 6 ماهه، همدیگه رو دوست دارید و میخواید به کمک هم بسازید زندگیتونو، اما خب فعلا صفر کیلومترید و با خیلی چیزا باید بجنگید برای این ساختن.

و یه مرد دیگه که اختلاف سنی تون حدود 10-12 ساله، تا حد معقولی از نظر مالی خودشو جمع و جور کرده و جایگاهش از نظر کاری بالاتره. 

درنهایت اینکه در کل از نظر اخلاقی و سالم بودن هردو نفر تقریبا به یه اندازه اوکی ان.

با در نظر گرفتن این شرایط، شما باشید انتخابتون کدومه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اونی ده سال بزرگ تره

چون فاصله سنی شیش ماه خیلی کمه بچه اس

البته بازم بستگی به بلوغ فکریش داره اونی که سنش کمه

ولی خب ترجیحا اونی که ده سال بزرگ تره 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

اگه آدم به حرف دلش بکنه حتی اگه اشتباه باشه پای دلش وایمیسته. من اخلاقیات شمارو نمی‌دونم یک نسخه برای همه جواب نمی‌ده باید خصوصیات اخلاقی اونو هم در نظر بگیرید .

من اگر باشم کسی که دوسش دارم رو انتخاب میکنم با اخلاف سنی پایین کنارش تلاش میکنم زندگیمو می‌سازم شاید با نفر دومی خیلی زودتر به چیز هایی که میخوام برسم اما عشق هم خیلی مهمه . تو زندگی که عشق باشه تحمل همه چی آسون تره.

اگه ازدواج اولته اگه حوصله اعصاب داری اگه واقعا دوسش داری نفر اول

ولی اگه دنبال یک زندگی تقریبا راحتی خیلی حوصله زحمت کشیدن نداری ی زندگی حاضر آماده رو انتخاب کن عشق کن.

بازم ببین دلت چی میگه 

دل به آدم دروغ نمیگه

والا اونی ده سال بزرگ تره چون فاصله سنی شیش ماه خیلی کمه بچه اس البته بازم بستگی به بلوغ فکریش دار ...

بخوام اولیو انتخاب کنم میدونم که راه زیادی داریم برا ساختن یه زندگی. ترسم از اینه که وسط راه جا بزنه یا اینکه عوض شه احساساتش نسبت به الان...

اما خب دوسش دارم نمیتونم دومیو بعنوان همسر تصور کنم وقتی دلم با اینه

اگه آدم به حرف دلش بکنه حتی اگه اشتباه باشه پای دلش وایمیسته. من اخلاقیات شمارو نمی‌دونم یک نسخه برا ...

باهات هم نظرم

پای دلم وایمیسم و هم اعصاب دارم هم صبر برا اینکه باهمدیگه همه چیو درست کنیم

فقط میترسم زمان عوضش کنه و اون بعدا به اندازه ادعای الانش اهل جنگیدن نباشه :)

علاقم میگه اولی عقلم میگه دومی 24 سالمه

علاقه رو ولش 

تجربه داشتم که میگم

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁