2777
2789
عنوان

دلم نیومد برای پدرم چیزی ببرم ....

758 بازدید | 18 پست

امروز روز پدر بود ، ولی حیفم اومد حتی زنگ بزنم یا برم دیدنش 

سالهای قبل کادوهای گرون قیمت و میلیونی براش میخریدم ، اصلا ارزش قائل نمیشد، حتی بازش نمیکرد...پارسال پارچه ی کت و شلواری خریدیم با شوهرم ، شوهرم با عزت و احترام و تبریک دو دستی تفدیمش کرد، اونم گرفت و پرتش کرد رو مبل ، حتی کادوشو باز نکرد ببینه چیه ! 

از شوهرم یا من هم جز ادب و احترام چیزی ندیدن ، فقط چون دخترم هیچ ارزشی قائل نیستن برام 

چند روز پیش هم اومد خونمون ، شوهرم اختلال روانی داره ،از قضا اونروز حالش خیلی بد بود ، پدرم تا شوهرمو دید ، زد زیر خنده ، انقدر میخندید که قرمز میشد رنگش ، متنفرم از خانوادم 

حیف واژه ی مقدس پدر که به همچین جونورایی اطلاق بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم برات عزیزم😔

شوهرت حالاتش چجوری بود؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدانکنه  متاسفانه اختلال اسکیزوفرنی داره و حالاتش عادی نیست اصلا

ان شاءالله خدا شفاش بده عزیزم 

خوشبخت بشی ❤

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدانکنه  متاسفانه اختلال اسکیزوفرنی داره و حالاتش عادی نیست اصلا

این دنیا همچی رو ب همه نمیده یکی پدرو مادر خوب داره زندگیش خوب نیست 

یکی زندگیش خوبه تنش سالم نیست یکی دیگ تنش سالمه پول نداره 

هرکدوم یک‌جور کمبودی داریم 

مهم اینک تصمیم بگیری روی پاهات واستی 

بگی من انقد قوی ام ک میتونم از پس رنج ها و مشکلاتم زندگیمو ب بهترین شکلی ک ی نفر میتونه پیش ببرم 

برات بهترین هارو دعا کردم ❤️