2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرد شده چیکار کنم

543 بازدید | 17 پست

هر چقدر هم بهش میگم چرا میگه تو الکی داری قضاوت میکنی همه چی خوبه زیر بار نمیره

چیکار کنم با این مرد اعصابمو خورد کرده

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجز اینکه بگی سرد شدی بشین باهاش حرف بزن ببین دردش چیه حتما یچیزی فکرش مشغول کرده شغلی یا چیزی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

جارودستی با دامن کوتاه رو انجام بده,اگه جواب نداد فقططططط طلااااق 😐 (آموزشهای بنده از نی نی سایت)

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

به نظرم طبیعیه شرایط اقتصادی خستگی روحی و خیلی چیزای دیگه که برا خانم ها پیش میاد  شما هواش را داشته باش دورا دور خودش خوب میشه .مثلا منظورم اینه زیاد بهش نچسب و گیر بده سرد شدی چون بعضی مردا خوشش میاد و همینطوری به سردی ادامه میدان