2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی پروعه...

490 بازدید | 14 پست

شوهرم موقعی ک عقد بودیم گفت ی چن سری قابلمه داشتم مال مجردیمه  خواهرش برده بوده مثلا ب امانت وقتی ب خواهرش گفت میخوامشون اونم گفت باشه ولی غذا بچمو توش گرم میکردم و فلان تا شوهرم گفت باشه ببرش برا خودت ینی یکیشون رو

منم وقتی جهازمو اوردم یکی دیگه از همون مدل قابلمه تو خونه بودش منم نگهش داشتم 

بعد حالا خواهر شوهرم پرو پرو بعد ۲ سال میگه اون قابلمه هام پیش تو هستن

حالا خوبه شوهرم گفت نگهشون دار بزارشون برا خودمون 

منم جا خوردم بعد ۲ سال چطور خجالت نکشیده گفته میخوامشون

منم گفتم نمیدونم حالا میگردم دیدمشون ب شوهرم میدم برات بیاره

واقعا چرا بعضی ها اینقد پروعن اگه مال خودش بودن زورم نمیومد بعدشم شوهرم یکیشون رو بهش داد ولی بعد گفت نگهش دار حالا خانم میگه ۲ تا رو میخوام

حالا یه قابلمه چندتومنه مگه اون میخواد 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه گوش در یه گوش دروازه

بگو انداختمشون دور

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

قابلمه مجردی شوهرت که استفاده شده به درد توعه تازه عروس میخوره؟!!!! 

واقعا لجبازیتو درد نمیکنم

بده بره بابا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان همون روحی هم گرونه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
مگه چیه اون قابلمه ها جنسشون چیه و سایزشون؟؟ 

ببین موضوع اینه خانم حاضر نیست بره بخره بعد خودشم صاحبشون کرده 

بدم اومد مگه مال اونن اصلا 

تازه شوهرمم میگه بزارشون برا خودمون